YUNUS EMRE MAHALLESİ’NDEN ARAS EDAŞ’A TEPKİ

Erzurum dün akşam facianın eşiğinden döndü. Yunus Emre Mahallesi Neşe Sokak’ta meydana gelen olayda direkten koparak yere düşen elektrik kablosu mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.

02 Ağustos 2015 Pazar 23:52
YUNUS EMRE MAHALLESİ’NDEN ARAS EDAŞ’A TEPKİ
Erzurum akşam saatlerinde facianın eşiğinden döndü. Yunus Emre  Mahallesi Neşe Sokak’ta meydana gelen olayda direkten koparak yere düşen elektrik kablosundan etrafa saçılan kıvılcımlar,  mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı. Mahalle sakinleri ARAS EDAŞ’a tepki gösterdiler.
Olaydan sonra mahalle sakinlerinin Aras EDAŞ’a sorunu bildirmelerine rağmen, ekiplerin olay yerine geç intikal ettiğini dile getirdiler. Olay yerine gelen ekibe tepki gösteren mahalle sakinleri ummadıkları bir cevapla karşılaştılar. Ekipler kurumdaki çağrı merkezini sorunu kendilerine geç bildirmekle suçlarken, uzun süre elektriksiz kalan mahallede sorun geçte olsa giderildi.
ARAS EDAŞ’a tepk gösteren vatandaşlar kurum özelleştikten sonra yatırım yapmak, şehrin elektrik hatlarına çözüm bulmak yerine, gelirlerini artırmaya yönelik yatırımlar yaptığını söylediler. İlk etapta kayıp kaçağın önlenmesi için saatlerin değiştirildiğini hatırlatan vatandaşlar, “Yunus Emre Mahallesi bu akşam facianın eşiğinden döndü. Kablo bir binanın çatısına ya da vatandaşın üzerine de düşebilirdi. Özelleştikten sonra vatandaşın alacakları için vatandaşın boğazına binen ARAS EDAŞ, biraz da yatırım yapmayı denesin. Hükümetin yaptığı indirimleri, kendilerinin vatandaşa bir lütfuymuş gibi sunmaktan vazgeçsinler.” ifadeleriyle  tepkilerini dile getirdiler.

Editör

Son Güncelleme: 03.08.2015 00:00
Anahtar Kelimeler:
ErzurumYunus EmreARAS EDAŞ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kemal 2015-08-03 10:05:01

onlar fatura tahsilat etmekle meşguller. vatandaşın canı umurlarında mı