YÜKSEK İRTİFA KAMP MERKEZİ ERZURUM’A BROŞÜRLÜ TANITIM

Erzurum Valiliği tarafından hazırlanan Yüksek İrtifa Kamp Merkezi konulu broşürlerin basımı tamamlandı.

09 Ocak 2014 Perşembe 16:07
YÜKSEK İRTİFA KAMP MERKEZİ ERZURUM’A BROŞÜRLÜ TANITIM
Türkçe, İngilizce, Rusça ve Arapça dillerinde hazırlanan broşürlerde yüksek irtifa antrenmanlarının avantajları, bu antrenmanların nerede nasıl yapılacağı, bu noktada Erzurum’un avantajları gibi konulara yer verildi. Erzurum’da gerçekleştirilecek olan yüksek irtifa sporcu kamplarının sağlayacağı yararların da anlatıldığı broşürlerde iklim avantajları, zengin spor ve konaklama tesisleri, kaliteli hizmet sunumu, sağlık ve alışveriş imkanlarından da bahsedildi. Broşürde ayrıca Erzurum’un coğrafi konumu, tarihi ve kültürel özellikleri de yer aldı. 

Bütün ulusal ve uluslararası yarışmalara Erzurum’da hazırlanan ve elde ettiği başarılarda bunun büyük yararlarını gördüğünü her fırsatta dile getiren Milli Atlet Elvan Ebeyligesse’nin resimleriyle desteklenen broşürlerde ayrıca A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’in de Erzurum’daki spor tesislerine yönelik ifadeleri yer aldı. Başarılı Teknik Adam: “Erzurum’da yapılan yeni futbol tesisleri Erzurum ve yakın bölgenin futbol alanındaki üretkenliğini artırdığı gibi ülkemizin en önemli kulüplerine de kamp imkanı sağlayabilecek özelliktedir” görüşlerine yer verdi.

Hazırlanan broşürler Süperlig ve Bank Asya takımlarıyla bütün spor federasyonlarına gönderilmeye başlandı.

Editör

Son Güncelleme: 09.01.2014 16:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.