YOK BÖYLE PROTESTO

Erzurum-Ağrı arasında yolcu taşımacılığı yapan bir seyahat firması sürücüsünün 100 puanı doldurması üzerine polis ehliyete el koyunca, sürücü yolu trafiğe kapatarak cezayı protesto etti. Polisin aracı yoldan çekmek istemesine tepki gösteren sürücü gözaltına alındı.

27 Ağustos 2014 Çarşamba 15:09
YOK BÖYLE PROTESTO
Erzurum’un Palandöken ilçesine bağlı Köşk Mahallesi'nde meydana gelen olayda Erzurum- Ağrı arasında yolcu taşımacılığı yapan bir seyahat firmasında şoför olarak çalışan Selahattin A., 04 D 6152 plakalı minibüsüyle durak haricinde yolcu alması sonucu, trafik ekibine yakalandı. Trafik ekipleri sürücü Selahattin A.'ya durak haricinde yolcu aldığı için para cezası keserek ehliyetine 20 ceza puanı yazdı. Ancak, sürücünün daha önceden de işlediği trafik suçları nedeniyle ehliyetinin 100 tam puanı doldurması üzerine trafik polisleri ehliyete 2 ay süre ile el koydu. Ehliyetinin el konulmasına tepki gösteren araç sürücüsü, içinde yolcuların da bulunduğu minibüsü Erzurum- Ağrı Karayolunun Köşk mahallesi mevkiinin tam ortasına çekerek yolu araç trafiğine kapattı. Yolu trafiğe kapatan ve ehliyetine el konulan araç sürücüsü, aracının anahtarını polise vermemekte direnince ekipler, Selahattin A.'yı gözaltına aldı. Araç içerisinde yaklaşık 1 saat mağdur olan yolcular ise olay karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. E sınıfı ehliyeti olan bir sürücünün bulunmasının ardından minibüs ve içindeki yolcular 1 saatlik aranın ardından Ağrı’ya hareket etti.

Editör

Son Güncelleme: 27.08.2014 15:10
Anahtar Kelimeler:
ErzurumAğrıEhliyet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.