YÖK BAŞKANI SARAÇ, ETÜ’YÜ ZİYARET ETTİ

Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç ve beraberindeki heyet, Erzurum teknik Üniversitesini (ETÜ) ziyaret ederek fakülte binalarını ve laboratuvarları inceledi.

admin
admin
13 Aralık 2016 Salı 09:44
YÖK BAŞKANI SARAÇ, ETÜ’YÜ ZİYARET ETTİ
Prof. Dr. Saraç’a ziyaretinde YÖK Başkan Yardımcısı Prof. Dr. M. İ. Safa Kapıcıoğlu, YÖK Başkan Danışmanı Prof. Dr. Sezer Şener Komsuoğlu, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Andı, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu eşlik etti.
Merkezi Derslikler, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Rektörlüğü gezen Prof. Dr. Saraç yapılan özverili çalışmalardan dolayı Rektör Prof. Dr. Muammer Yaylalı nezdinde emeği geçen herkese teşekkürlerini ifade etti. Ayrıca modern laboratuvarları ve dersliklerimiz inceleyen Prof. Dr. Saraç, 6 yıllık bir geçmişe sahip olmasına rağmen ETÜ’nün başarılı çalışmalarını takdir ettiğini belirtti.
Derslikler ve laboratuvarlarda öğrencilerimizle sohbet eden YÖK Başkanı ülkemizin aydınlık geleceğinin gençlerimizin ellerinde yeşereceğini, çok çalışıp üretmeleri gerektiğini ifade ederek dinamik öğretim üyesi kadrosu ve eğitim öğretim için gerekli tüm teknik altyapıya sahip olan Erzurum Teknik Üniversitesinin kendilerini yetiştirmeleri için son derece müsait bir ortam olduğunu belirtti.
Basın mensuplarına bir açıklama yapan Prof. Dr. Saraç, Erzurum Teknik Üniversitesinin kente, bölgemize ve ülkemize önemli katkılar sağlayacağına inandığını ifade etti. Ziyareti esnasında ilimizdeki her iki üniversitenin Rektörü ile değerlendirmelerde bulunduklarını belirten Prof. Dr. Saraç, YÖK olarak üniversitemizin gelişimi konusunda ihtiyaçlarına ne şekilde katkı sağlayabilecekleri hususunda fikir alışverişinde bulunduklarını sözlerine ekledi.
Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı, gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Prof. Dr. Saraç’a günün anısına hediye takdiminde bulundu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.