YIPRANMA PAYI VE EK ÖDEMELERİN EMEKLİLİĞE YANSITILMASI PROTESTOSU

Sağlık-Sen Erzurum Şubesi üyeleri, sağlık çalışanlarının yıpranma payı ve ek ödemelerin emekliliğe yansıtılması için basın toplantısı düzenlendi.

25 Şubat 2015 Çarşamba 14:47
YIPRANMA PAYI VE EK ÖDEMELERİN EMEKLİLİĞE YANSITILMASI PROTESTOSU
Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği önünde biraya gelen Sağlık- Sen Erzurum Şubesi üyeleri, bütün sağlık çalışanlarının, 2015 yılı içerisinde yıpranma payına kavuşması gerektiğini söyleyerek şunları söylediler.” Bugün sağlık çalışanlarının en önemli sorunlarından başta yıpranma payı ve ek ödemelerin emekliliğe yansıtılması olmak üzere bazı konulardaki görüşlerimizi sizlerle sunmak için toplandık. Geçmişte yetkili sendika onların hayal bile edemedikleri kazanıma dönüştüren Sağlık- Sen, sağlık çalışanlarına yıpranma payı verilmesi, ek ödemelerin emekliliğe yansıtılması, lisans tamamlama ve kreş konusunda kararlı bir duruş ortaya koymuş ve mücadelesini vermiştir. Yıpranma payı konusunda ilgili bakanlık ve kurumlarımızla çalışmalarını sürdürüyor. Yıpranma payının Bakanlar kurulu ve ilgili platformlarda ele alındığını ve çalışmaların sürdüğünü, en kısa sürede bu sezon hayata geçmesi için çalışıldığını biliyor, konuyu takip ediyoruz. Bütün sağlık çalışanları, 2015 yılı içinde yıpranma payına kavuşmalıdır. Ek ödemelerin emekliliğe yansıtılmaması da sağlık çalışanlarının en önemli sorunlarından birisidir. Bu sebeple 2015 yılı bizim için; ek ödemelerin emekliliğe yansıtılmasının ve yıpranma payının hayata geçmesinin mücadele yılı olacaktır.” 

Editör

Son Güncelleme: 25.02.2015 14:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.