YILDIZLI OTEL MANAV DÜKKÂNI GİBİ…

Oltu’da uzun yıllar sonra yapılan Eymen Otel ilçede büyük bir eksikliği giderdi.

06 Şubat 2014 Perşembe 12:34
YILDIZLI OTEL MANAV DÜKKÂNI GİBİ…
Oltu’nun Yıldızlı tek Oteli olan Eymen Otel önünde kurulan Halk Pazarı nedeniyle hafta da iki gün mağduriyet yaşıyor. İlçede büyük bir eksikliği gideren Eymen Otel’in, Oltulular ve ilçe dışından gelenlerin gönül rahatlığıyla konaklayabileceği bir mekân olma özelliği taşıyor.
Otel Sahibi Çetin Kul, haftanın iki günü Otele müşteri kabul edemediklerini söyledi. Kul, “Otelimizin önünde her Çarşamba günü kurulan Halk Pazarı nedeniyle Salı gününden itibaren iki gün boyunca müşteri kabul edemiyoruz. Otelin ana giriş kısmı Pazar tezgâhları ve araçları nedeniyle kapanıyor. Bu durumu müşterilerimize izah etmekte zorlanıyoruz. Otelin önünü Pazar tezgâhlarıyla kapatmanın hiçbir anlamı yok. Pazar esnafının müşteri çekmek için tezgâhlarının başında bağırması müşterilerimizi oldukça rahatsız oluyorlar. Belediye yetkililerine defalarca söylememize rağmen gerekli tedbirler bir türlü alınmadı.” dedi.
İlçeye gelen yerli ve yabancı turistlerin gördükleri manzara karşısında şaşırıp kaldıklarını aktaran Otel Sahibi Çetin Kul, “Çok zor şartlarda ilçemize kazandırdığımız yatırımın önünü Pazar tezgâhıyla kapatmanın anlamı yok.” diyerek yetkililerden bu duruma bir çözüm bulmalarını istedi.

Editör

Son Güncelleme: 06.02.2014 12:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.