YENİGÜN'DEN İHA'YA "DEMOKRASİ" TEŞEKKÜRÜ

Erzurum'da günlük olarak yayınlanan YENİGÜN Gazetesi, 15 Temmuz'daki hain darbe girişimini "Demokrasi Bayramı"na dönüştüren milli direnişin ardından teşekkür turuna çıktı.

admin
admin
11 Ağustos 2016 Perşembe 20:45
YENİGÜN'DEN İHA'YA "DEMOKRASİ" TEŞEKKÜRÜ
Erzurum'da günlük olarak yayınlanan YENİGÜN Gazetesi, 15 Temmuz'daki hain darbe girişimini "Demokrasi Bayramı"na dönüştüren milli direnişin ardından teşekkür turuna çıktı. Kalkışmanın başladığı 15 Temmuz'dan bu yana kamuoyunun doğru biçimde bilgilendirilmesi için tüm imkanlarını seferber eden gazete, yerel basına verdiği haber ve görüntü desteğinden dolayı İhlas Haber Ajansı'nı unutmadı.
YENİGÜN Yazı İşleri Müdürü Mehmet Musa Çakır, gazetenin 8 Ağustos tarihli birinci sayfasını İHA Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez'e hediye etti. Çakır, "Millet olarak büyük bir belayı bertaraf ettik. Aziz milletimizin birlikte ortaya koyduğu milli duruş, tarihe altın harflerle yazıldı" dedi.
YENİGÜN Gazetesi olarak Yenikapı'da gerçekleştirilen Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ni birinci sayfaya "Birlikte Türkiye'yiz" başlığıyla taşıdıklarını kaydeden Mehmet Musa Çakır, "Bu tarih, milli iradenin ne kadar büyük bir güç anlamına geldiğini izah ve ifade etmek bakımından çok önemli. Zira, milletimiz her türlü farklılık ve görüş ayrılığını bir kenara bırakarak ortak müştereklerde nasıl buluştuğunu tüm dünyaya gösterdi. Bu süreçte haber ve bilgi akışının sağlanmasında kuşkusuz medya kuruluşları da büyük bir sorumluluk yüklendi. Özellikle de İhlas Haber Ajansı'nın Doğu Anadolu Bölge Temsilciliği, kamuoyunu doğru bilgilendirmemizde bizlerin en büyük destekçisi ve yardımcısı oldu. Tüm İHA ailesine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
İHA Bölge Müdürü Ayhan Türkez de, bu anlamlı hediyeden dolayı Çakır'a teşekkür ederek, "İhlas Haber Ajansı olarak yaşanan bu süreçte tüm ekibimizle birlikte 7/24 haber mesaisi yaptık. Hain kalkışmanın demokrasi bayramına dönüştürüldüğü bu dönemde üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirip, milletimize ve ülkemize faydalı olabildiysek, ne mutlu bizlere" ifadelerini kullandı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.