YENİ PEUGEOT 301 SERGİLENDİ

Sıcak, soğuk veya nemli iklim şartlarının ağırlaştırdığı ortamların üstesinden gelmek üzere tasarlanan Peugeot 301 lensman tanıtımı Erzurum’da yapıldı.

12 Kasım 2012 Pazartesi 09:19
YENİ PEUGEOT 301 SERGİLENDİ

Muhiddin YAZICIOĞLU
Peugeot’nun yeni modeli 301, Çimenler Otomotiv’deki tanıtım kokteyli ile Erzurumluların beğenisine sunuldu. Peugeot  301  sıcak-soğuk iklim ve bozuk yol koşulları gibi en zorlu kullanım şartlarına uyum gösterecek şekilde tasarlanmış olmasıyla bölgede rakiplerinin bir adım önüne geçmeyi hedefliyor. Çimenler Otomotiv Satış Müdürü Metin Arslan,  müşterilerin B segmentindeki bütün beklentilerini Peugeot 301 lansmanın karşılayacağını söyledi.  Arslan “ Peugeot olarak B-orta segmentte bizim sedan grubu aracımız yoktu. Peugeot 301,  13 yıllık bir çalışmanın ürünüdür. 2007-2009 yılları arasında Fransa’dan gelen 30 kişilik ekip tarafından 5 bin gün yol 21 bin saat motor testi yapılmıştır ve 2 bin 500 kalite kontrolden geçtikten sonra B segmentteki rakiplerimize bizde varız diyoruz. Peugeot 301 sınıfına yeni sürüş pozisyonu ve standartlar getiren bir model. B segmentin de hiçbir araçta üst donanım seviyesi dediğimiz anti patinaj fren sistemi olsun, ESP olsun muadil rakiplerin opsiyonunda bile yokken, 301’de bu özellikleri standart olarak sunulmuş. Yeni Peugeot 301 üç farklı motor seçeneğimiz var.  1.2, 1.6 motor benzinli ve 1.6 motor dizel araçlardır.  Biz bu araçla çok geniş kitlelere hitap etmeyi düşünüyoruz. Bu araçla müşterilerin B segmentindeki beklentilerini fazlasıyla sunacağız” dedi.

Bölge için en ideal araçlardan biri olduğunu belirten Arslan şöyle devam etti:

“301'in tasarımı farklı yol koşullarında, sıcak, soğuk veya nemli iklim şartlarının ağırlaştırdığı ortamların üstesinden gelmek üzere tasarlandı. Zorlu koşullarda müşteri beklentilerini en iyi şekilde karşılıyor. Toz, nem ve bu iki elementin yarattığı gürültüyle mücadele için kapılara çift sızdırmazlık duvarı kondu. Zaman içinde sürekli kalan bir sağlamlık sunmak için, kabin içinde ve aracın dışında çok sayıda parça ve aksam vidalandı. Bölgemiz gibi çok soğuk yerler için mevcut olan yenilikçi bir ön cam altı ısıtma sistemi, yoğun donma durumunda cam sileceklerinin yapışık kalmasını önlüyor. Aynı şekilde, ısıtıcı elektrik rezistansları iç mekânın daha hızlı ısıtılmasını sağlıyorlar.”

Editör

Son Güncelleme: 12.11.2012 09:25
Anahtar Kelimeler:
Peugeot
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.