YENİ COROLLA'LAR SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ

Üretilmeye başlandığı 1966 yılından bu yana 40 milyon satış adediyle dünyanın en çok tercih edilen otomobili ünvanına sahip olan Toyota Corolla’nın 11’nci jenerasyonuna dünyada ilk kez Türkiye’deki kullanıcılar sahip oldu.

22 Temmuz 2013 Pazartesi 16:45
YENİ COROLLA'LAR SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ
Türkiye’de üretilen yeni nesil Corolla’ya ilk sahip olanlar arasında Erzurumlu Corolla tutkunları da vardı. Yeni Toyota Corolla’larını Erzurum Toyota Plaza İkbal’de düzenlenen törenle teslim alanlar büyük mutluluk yaşadılar. 

Toyota’nın adı “efsaneler” ile anılan modeli Corolla’nın Türkiye’de üretilen yeni jenerasyonu kullanıcılarına kavuştu. Merak ve heyecan içinde beklenen ve aylar öncesinden sıra yazmaya başlayan Yeni Toyota Corolla’yı ilk sahiplerine ulaştırmak için Erzurum Toyota Plaza İkbal’de bir tören düzenlendi. Teslimat töreninde Yeni Corolla’larının anahtarlarını alan Erzurumlu Corolla tutkunları, Mesude Bakırcı, Abbas Arıcı, Gülbeyaz Doğan, Esennur Adam, otomobillerinin koltuğunda büyük mutluluk yaşarlarken, yeni donanım, teknoloji ve dizayn karşısında hayranlıklarını gizlemediler.

Erzurum Toyota Plaza İkbal’de düzenlenen törende bir konuşma yapan Toyota Plaza İkbal Genel Müdürü Enver Mutlu, “Uzun zamandır bu anı beklediklerini belirterek “Hem bizler, hem de müşterilerimiz büyük heyecan ve mutluluk yaşıyoruz. Baştan sona yenilenen otomobilimizi her yaş grubundan insan beğeniyor ve takdir ediyor. Toyota’nın hedefi Türkiye halkı için de en iyi otomobilleri üretmek ve markamızı Türkiye’nin en sevilen markası yapmaktır. Yeni Corolla’nın yükselen bu hedefte kilit rol oynayacağına inancım tamdır” dedi. Yeni Corolla’larına kavuşanlar da, dayanıklılık, dinamiklik, ekonomiklik, konfor ve teknolojisiyle bilinen Toyota kalitesini yine yaşayacak olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek “Yeni Corolla’nın insanı hayran bırakan yeni stili çok etkileyici. Bu yeni tasarıma Corolla’nın tüm dünyada bilinen avantaj ve özellikleri de eklenince ortaya böylesine mükemmel bir otomobil çıkmış” şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 22.07.2013 16:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ccc 2013-07-22 17:37:09

toyota alın ondan sonra mahkemelerle uğraşın 3 sene uğraştım ve sonunda mahkeme kararıyla aracı ayıplı olarak geri aldılar ..toyota yazın google a kaç tane araba mahkemelik görürsünüz.. sattıkları arabanın arkasında durmuyorlar.