YAZ SPOR OKULLARI AÇILIYOR

Spor Genel Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yaz Spor Okulları’nın resmi açılışı Pazar günü saat 15.00’te Kazım Karabekir Spor Salonu’nda yapılacak.

28 Haziran 2014 Cumartesi 01:41
YAZ SPOR OKULLARI AÇILIYOR
Spor Genel Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak 29 Haziran’da başlatılan Yaz Spor Okulları Pazar günü Erzurum’da resmi olarak başlıyor. Yaz Spor Okulları’nın Açılış saat 15.00’da Kazım Karabekir Spor Salonu’nda gerçekleşecek. 32 branşta açılan ve 100 antrenörün görev yapacağı Yaz Spor Okulları’nda yüzlerce öğrencinin spor yapması sağlanacak. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan Yaz Spor Okulları’nda atletizm, badminton, basketbol, boks, buz hokeyi, buz pateni, short track, curling, cimnastik, dağcılık, eskrim, görme engelliler, güreş, halk oyunlar, halter, hentbol, izcilik, judo, karate, kayak, tekerlekli kayak, kick boks, kızak, masa tenisi, okçuluk, özel sporlar, satranç, taekwondo, tenis, voleybol ve yüzme branşlarında eğitim verilecek.

Editör

Son Güncelleme: 28.06.2014 01:42
Anahtar Kelimeler:
ErzurumYaz Spor Okulları
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.