Yaz Sezonunda Babet Şıklığı

admin
admin
21 Nisan 2016 Perşembe 08:09
Yaz Sezonunda Babet Şıklığı
Şıklığın yanı sıra rahatlıkta ayakkabılarda arzu edilen özelliktir. Kumsal ayakkabısı olarak icat edilen babetayakkabı modelleri ilk icat olduğu günden bu yana farklı modeller ile günümüze kadar geldi. Bayanların günlük yaşamda sıklıkla tercih ettiği babetler genellikle yaz sezonunda kullanılan ayakkabılardır.
Sateen Babet Modelleri
Babetler burnu açık, kapalı gibi farklı seçeneklere sahip olup renk ve desen olarak da oldukça çeşitlidir. Sateen babet koleksiyonunda günlük kullanıma uygun olan modellerin yanı sıra özel gün ve davetlerde kullanılabilecek olan modellerde yer alıyor.
Püsküllü, tokalı, simli, puslu, üç renkli, çizgili, taşlı, fiyonklu, bağcıklı modelleri farklı renk seçenekleri ile Sateen markasının adresinde görmeniz mümkün.
Düztabana sahip olan bu ayakkabı modelleri ayrıca eğlenceli tema detayları ile de günümüzde oldukça dikkat çeken tasarımlar haline geldi. Renklerin uyumu ya da zıtlığından yaratılan tasarımlarda kombinlerde etki yaratan modellerdir.
Sateen adresinde yer alan babet modellerini inceleyerek, zevkinize ve ihtiyacınıza uygun olan modelleri anında sipariş vererek uygun ödeme seçenekleri ile satın almak için https://www.sateen.com/babet-modelleri adresini tıklayabilirsiniz. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.