YAVİLİOĞLU VE BULUTLAR, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

AK Parti Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu ve Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, belediye tarafından yürütülen çalışmaları yerinde incelediler.

30 Eylül 2013 Pazartesi 15:35
YAVİLİOĞLU VE BULUTLAR, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Belediye çalışmalarını AK Parti Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu ile inceleyerek, kendisine yürütülen projelerle ilgili bilgi verdi. İnceleme sırasında esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden ikili bölge halkının da görüşlerini aldı.

Hüseyin Avni Ulaş, Yunus Emre ve Ertuğrul Gazi Mahallerinde inceleme yapan Milletvekili Yavilioğlu ve Başkan Bulutlar, önce Palandöken Belediyesi tarafından Hüseyin Avni Ulaş Mahallesin de yaptırılan ve bitme aşamasına gelen Hanımlar Çarşısını gezdi. Ardından Ertuğrul Gazi Mahallesin de yapımı tamamlanan Kültür Merkezi ve Spor Kompleksini inceleme yapan ikili Palandöken Tarafından yaptırılan bir diğer yatırım olan Erzurum’u ilk ve tek Engelsiz Yaşam Merkezini gezdiler. Buranın ardından Kayakyolu Osman Bektaş Mahallesin de 10 bin metrekare üzerin de yaptırılan Erzurum Şehitler Parkı’nda yapımı tamamlanan Şehitlik Kitabesini inceleyen ikili yol boyunda vatandaşlarla da sohbet etti.

MİLLETVEKİLİ YAVİLİOĞLU,”BAŞKAN TECRÜBESİNİ KONUŞTURMUŞ”

Çalışmaları yerin de inceleyen Ak Parti Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, Palandöken Belediye Başkanımız Orhan Bulutlar, yaptığı yatırımlarıyla adeta tecrübesini konuşturduğunu söyleyerek Başkan Bulutlara övgü dolu sözler sarf etti. Ak Parti Milletvekili Yavilioğlu,” İlçeye yapılan çalışmaların yanı sıra böylesine güzel ve kalıcı hizmet yatırımlarını yapılması gerçekten de bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Sayın Başkanımız bilgi, birikim ve tecrübesini adeta konuşturmuş. Rutin hizmetlerini ötesine ilçeye ve şehrimize ilkleri kazandırmış. Engelsiz Yaşam Merkezi, Hanımlar Çarşısı ile Kültür Merkezi ve Kapalı Spor Salonunu bir arada olduğu önünün 10 bin metrekare alanına kurulmuş her ince ayrıntısı düşünülerek park alanı oluşturulması ilçemizde ve şehrimiz de bir ilk. Yine Aziz Şehitlerimizin anısına yaptırılan Park ile şehitlerimizin isimlerini tek tek yazıldığı kitabeler parka ayrı bir anlam katmış. Sayın Başkanımıza yaptığı bu güzel çalışmaların dan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BULUTLAR, ”ASİL MİLLETİMİZE EN GÜZELİ YAKIŞIR”

Halkımız, Teşkilatımız ve Milletvekillerimiz den aldığımız desteği bilgi ve birikimimizle harmanlayarak asil milletimizin onuruna yakışır hizmetler yapmanı gayreti içerisin de olduklarını ifade eden Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,” Belediyemiz karo, bordur, asfalt, kilit taş, yol, kaldırım, park, çocuk oyun alanları, temizlik, sosyal, kültürel ve sportif alanlardaki çalışmalarının yanı sıra Harput Mahallesin de Kentsel Dönüşüm, Eski Rus Pazarın da Kentsel Yenileme çalışmaları yapılırken 4.5 yılda ilçeye kazandırılan 25 yeni parkla Erzurum da en fazla yeşil alana ve parka sahip ilçe konumuna geldik. Yeni yatırımlarımız Erzurum da hep ilke ve tek olanları yaptık. Bunlar Erzurum Şehitler Parkı ve Şehitler Kitabesi, Hanımlar Çarşısı, Kültür Merkezi, Kapalı Spor Salonu, Engelsiz Yaşam Merkezi gibi birçok yatırıma imza attık. Yapılan yatırımların arkasın da hep asil milletimiz, Ak Partinin değerli Milletvekilleri ve Teşkilatlarımız olmuştur. Bu birliktelikte ekibimizle en iyisine en güzelini yapmanın gayreti içerisin de olduk ve olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 30.09.2013 15:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.