YAŞLI KADIN KAMYONETİN ALTINDA CAN VERDİ

Erzurum’da ekmek almaya giderken kamyonetin altında kalan yaşlı kadın feci şekilde can verdi.

19 Kasım 2015 Perşembe 15:46
YAŞLI KADIN KAMYONETİN ALTINDA CAN VERDİ
Erzurum’da ekmek almaya giderken kamyonetin altında kalan yaşlı kadın feci şekilde can verdi. 

Olay, bugün saat 12.00 sıralarında Erzurum’un merkez Yakutiye ilçesi Çaykur Caddesi’nde meydana geldi. Evinden çıkarak karşı yoldaki marketten ekmek almaya giden Feride Duman (66), geri manevra yapan Sebahattin D. yönetimindeki 25 LL 939 plakalı kamyonetin altında kaldı. Yaşlı kadına çarpan kamyonet sürücüsü durumu fark edince aracından inerek yardıma koştu. Kaza yerine toplanan vatandaşlar durumu 112 Acil sağlık ekiplerine ve polise bildirdikten sonra kamyonetin arka tekerinin altında kalan Feride Duman’ı bulunduğu yerden çıkarmak istedi. Kısa sürede olay yerine sevk edilen 112 Acil sağlık ekibi personeli kamyonetin altında kalan kadının hayatını kaybettiğini tespit etti. Daha sonra bölgeye gelen Erzurum Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ve AFAD ekipleri kamyonetin altında sıkışarak feci şekilde can veren kadının cesedini çıkarmak için çalışma başlattı ancak uzun uğraşlar çaba vermeyince yaşlı kadının cesedinin çıkarılması için kaza yerine gelen vinç yardımıyla kamyonet havaya kaldırıldı. Sıkıştığı yerden çıkarılan Feride Duman’ın cesedi, yakınları ve akrabalarının gözyaşlarıyla ambulansa alındıktan sonra Erzurum Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Yaşlı kadına çarpan kamyonet sürücüsünü gözaltına alan polis ekipleri, zaman zaman meraklı vatandaşları bölgeden uzaklaştırmakta güçlük çekti. Yaşlı kadından geriye kalan terlikleri polis ekiplerince yakınlarına teslim edildi.

Olayın yaşandığı yolda sürekli kazaların meydana geldiğini söyleyen vatandaşlar duruma tepki göstererek, “Burada neredeyse her zaman kaza oluyor. Artık yeter insanlar ölmesin. Buna nasıl çözüm bulacaklarsa bulsunlar. Buraya bir üst geçit yapılsa bunlar yaşanmaz” dediler.

Editör

Son Güncelleme: 19.11.2015 15:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.