YARDIM TIRLARI ERZURUM'DAN YOLA ÇIKTI

Erzurum’da 7 Aralık’ta Erzurum Sivil Toplum Platformu öncülüğünde başlatılan "Halep'te İnsanlık Ölmesin" isimli insani yardım ve sosyal duyarlılık kampanyası kapsamında, Atatürk Üniversitesi, Büyükşehir Belediyesi, İHH, Deniz Feneri, Hayrat Vakfı, Vuslat tarafından hazırlanan 19 tır yardım, Halep'e ulaştırılmak üzere Erzurum’dan yol çıkarıldı.

admin
admin
27 Aralık 2016 Salı 16:41
YARDIM TIRLARI ERZURUM'DAN YOLA ÇIKTI
ESTP Başkanı A. Mustafa Güvenli platform olarak başlattıkları kampanyaya yoğun bir ilgi gösterildiğini, Erzurum halkının bir kez daha hamiyetperver, ensar olduğunu ispatladığını dile getirdi. Kampanya boyunca kendilerini yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediyesi ve Atatürk Üniversitesi’ne teşekkür eden Güvenli yardımların devam edeceğini açıkladı.
Halep’e ve o bölgeye Türkiye genelinde yardımlar gittiğini dile getiren Güvenli, "Bu kampanya devam edecek. Bunun çok daha fazlasının toplanacağına inanıyorum. Yeter ki bizler vatandaşlarımıza yol gösterelim, yardımlarının doğru yere gittiğinden emin olsunlar. Bu 19 tır, yarın 39 tır da olur. Ben bu anlamda Erzurumlulara güveniyorum. Bu 19 tırın Halep'teki kardeşlerimize umut olmasını diliyorum." dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yaptığı konuşmada Erzurum Sivil Toplum Platformu’na, STK’lara teşekkür ederek Erzurum halkının bir kez daha yardımseverliğinin burada gösterildiğini, Büyükşehir Belediyesi olarak her alanda olduğu gibi kardeşlerimize de desteklerinin devam edeceğini belirtti.
Ak Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz’de yardım Tırlarının hazırlanmasında emeği geçen bütün kurum ve kuruluşlara teşekkür ederek, Halep’te yaşanan insanlık dramına dikkat çekti. Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu’da STK’lara teşekkür ederek Erzurum halkının bir kez daha Dadaşlığı yaşatarak zor durumdaki dü ilimiz olan Halep’e bugün yardım elini uzattığını dil getirdi
Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve bir çok STK Başkanının katıldığı program konuşmaların ardından, Vuslat Vakfı Başkanı Şefket Gökşan Hoca’nın duası ile 19 Tır’dan oluşan yardım malzemeleri Halep'e ulaştırmak üzere Hatay'ın Reyhanlı ilçesine uğurlandı. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.