YARALI ŞAHİN ERZURUM’DA TEDAVİ ALTINA ALINDI

Erzurum'da avcılar tarafından vurulan ve sol kanadında kırıklar oluşan şahin Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı'nda tedavi altına alındı.

13 Ocak 2013 Pazar 15:36
YARALI ŞAHİN ERZURUM’DA TEDAVİ ALTINA ALINDI
Orman Bölge Müdürlüğü çalışanları tarafından İspir ilçesinde yaralı halde bulunan şahin, tedavi için Erzurum'daki hayvan barınağına getirildi. Veteriner hekimlerin müdahale ettiği yaralı şahinin kanadında kırıklar tespit edildi. Kanat röntgeni çekilen şahinin sol kanadında kırık olduğu tespit edildi. Hayvan barınağı veteriner hekimleri Yusuf Koskaç ile İkram Coşar yaralı şahine gerekli müdahaleyi yaptıklarını ve koruma altına aldıklarını söylediler. Hayvan barınağı sorumlularından Murat Bahar," Orman Müdürlüğü yetkilileri şahini bulup bize getirmişti. Kanadı kırıktı. Tedavisi tamamlandıktan sonra doğal yaşama şahini bırakacağız." dedi.

Bakımevi Sorumlu Müdürü Veteriner Hekim Yusuf Koskaç yaralı hayvanların tedavi, bakım ve beslenmelerini yaptıktan sonra doğal yaşam ortamlarına bırakıldığını ifade etti.

Editör

Son Güncelleme: 13.01.2013 16:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.