Yakutiye, Pardus'a destek veriyor

Yakutiye Belediyesi yerli işletim sistemi Pardus'un yaygınlaşması için destek veriyor.

admin
admin
06 Eylül 2018 Perşembe 13:40
Yakutiye, Pardus'a destek veriyor

 

Belediye başlattığı destek ile bilgisayarlarına PARDUS işletim sistemi yükletmek isteyenlere ücretsiz olarak hizmet veriyor.

Yakutiye Belediyesi, bilgisayar yazılım sistemi PARDUS'u desteklemek için destek kampanyası başlattı. Belediye Başkanı Ali Korkut, bilgisayarlarına Pardus yükletmek isteyen vatandaşları ücretsiz olarak hizmet verileceğini belirtti. Belediyeye bilgisayarlarını getirerek yerli yazılım yükletmek isteyenlere, Pardüs yüklenirken, bilgisayarlar için bakım ve temizlik işlemleri de gerçekleştirilecek.

Bunun yanı sıra www.yakutiye.bel.tr internet adresinden pardus ileilgili eğitim sayfası yer alacak ve eğitim verilecek. Yakutiye belediyesi yerli işletim sistemi pardusu kullanım, milli ekonomıye katkı sağlamak, yerli yazımlara önem vermeyi destekliyor. Türkçe işletim sistemi Pardus, kolay kurulumu, virüslere karşı geçit vermemesiyle biliniyor.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumYakutiyePardus
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hilmi Candan 2018-09-07 23:01:55

Çok yağcı haberler bunlar...