Yakutiye, açtığı yeni yolları asfaltladı

Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediyesi, Hilalkent semtinde yol ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor.

admin
admin
31 Temmuz 2017 Pazartesi 23:27
Yakutiye, açtığı yeni yolları asfaltladı

Belediye, semtte 12 bin metre kaldırım ve bordür çalışması yaparken, 7,5 km. uzunluğunda asfalt yol yaptı. Belediye Başkanı Ali Korkut, yapılaşmayla birlikte ortaya çıkan ihtiyaca cevap verdiklerini belirtti. Hilalkent Lisesi arkası ve TOKİ konutlarının bulunduğu bölgede yeni açılan yollarda asfalt çalışmaları sürüyor.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, yerleşimin gelişimine cevap verebilmek için Hilalkent semtinde yeni yollar açarken, kaldırım ve bordür çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Ali Korkut, Hilalkent'te yapılaşmanın sürdüğünü hatırlatarak "Belediye olarak gelişime açık semtimizde bir yandan yeni yollar açıyoruz, diğer yandan sosyal donatıdan mahrum bölgede yeşil alanlar, parklar, oyun alanları oluşturmaya çalışıyoruz. Hilalkentin bir yaşam alanı olması için imkanlarımızı zorluyoruz. Yeni açtığımız yolların asfalt ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyoruz. Geçtiğimiz yıldan itibaren semtte ciddi oranda yol, kaldırım çalışması yaptık. Yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Yakutiye Belediyesi tarafından bu yıl açılan iki yol, kaldırım ve asfalt çalışmalarıyla çevre görüntüsünü güzelleştirmeye başladı. Afetevlerinin olduğu bölge, Hilalkent lisesi üstü, TOKİ'lerin alt kısmını içerisine alan bölgede 3,2 kilometre uzunluğunda asfalt ve kaldırım-bordür çalışması gerçekleştiriliyor.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.