VOLEYBOLCULAR MELEK’İ UNUTMADI

Okul maçları için Erzurum’a gelen İsmail Ebul-iz İlköğretim Okulu öğrencilerini taşıyan midibüsün buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda kontroldan çıkarak devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 13 yaşındaki Melek Aktaş için maçlar öncesinde anma töreni düzenlendi.

03 Nisan 2012 Salı 11:06
VOLEYBOLCULAR MELEK’İ UNUTMADI
Minik öğrenciler bedenleri ile Melek ismi yazdı. GHSGM jet hızıyla Şırnak’ı otomatikman yarı finallere çıkmasını kararlaştırdı.
Erzurum’da 38 okulun katılımı ile başlayan turnuva öncesi sporcuların bedenleri ile salona ‘Melek’ ismi yazıldı. İsmail Ebul-iz İlköğretim Okulu'nun yıldız ve minik grup takımlarına Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından maç oynamadan finallere katılma hakkı tanındığı belırtildi.
Cizre ekibinin katılmadığı turnuva Cemal Gürsel Spor Salonu'nda Adıyaman ile Erzincan Yıldız Voleybol takımları arasındaki maç ile başladı. Maç öncesi salonu dolduran öğrenciler, kazada yaşamını yitiren Melek'in adını bedenleri ile spor salonuna yazdılar.
Voleybol İl Hakem Kurulu Başkanı Özgür Arıkan, turnuvanın dün gece gelen acı haberle yasa büründüğünü belirterek, "Turnuva öncesi Melek Aktaş'ın ismini öğrenciler bedenleri ile sahaya yazdı. Bir dakikalık saygı duruşunda bulunduk. Melek'e Allah'tan rahmet ailesine başsağlığı, yaralılara da şifa diliyoruz" dedi.
Bu arada yapılan seremoni sonrasında Küçükler ve Yıldızlar Voleybol Grup Birinciliği maçları Cemal Gürsel Spor Salonu ile Atatürk Üniversitesi Spor Salonu’nda başladı. Gençlik Hizmteleri ve Spor Genel Müdürlüğü yetkilileri kaza geçiren Şırnak Cizre ekibinin doğrudan yarı finallere yükseldiğini açıklarken her türlü desteğinde verileceğini açıkladı.

Editör

Son Güncelleme: 03.04.2012 13:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.