VİLDAN ATASEVER VE ERGİM’DEN ANLAMLI GİRİŞİM

Erzurumlu ünlü sinema sanatçısı Vildan Atasever, Erzurum Genç İş Adamları Meclisi (ERGİM) ve Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Etkin Genç Girişimciler Kulübü’nün girişimleriyle Erzurum’a gelerek okulları gezdi.

admin
admin
19 Kasım 2016 Cumartesi 13:27
VİLDAN ATASEVER VE ERGİM’DEN ANLAMLI GİRİŞİM
Okulların eksikliklerini araştırmak ve bu eksiklikleri gidermek amacıyla okulları gezen Vildan Atasever, ERGİM Yönetim Kurulu Başkanı Kağan Alparslan Çakır ve ETÜ Etkin Genç Girişimciler Kulübü üyeleri, Erzurum’daki ve köy okullarındaki eksiklikleri araştırdıktan sonra yardım kampanyası başlatacakları öğrenildi.
Konuyla ilgili bilgiler veren ERGİM Yönetim Kurulu Başkanı Kağan Alparslan Çakır, Vildan Atasever’in bu anlamlı kampanya için davet ettiklerini ve Atasever’in davetlerini kırmayıp geldiğini ifade etti. Şuan okulları teker teker gezdiklerini ve bu okullardaki eksiklikleri ortaya çıkarttıklarını belirten Çakır, okul ziyaretlerinden sonra Vildan Atasever’in de girişimleriyle ulusal çapta bir yardım kampanyası başlatacaklarını belirtti. Erzurum’da eğitim koşullarını en üst seviyeye getirmek için geniş çaplı bir çalışma yapacaklarını belirten Çakır, “Şuan yaptığımız araştırmalar neticesinde hangi okulumuzda kitap eksikliği, bilgisayar eksikliği, duvar boyası veya sıra-masa eksikliği varsa hepsini kaydediyoruz. Bu araştırmalarımız sonucunda hemşerimiz ünlü oyuncu Vildan Atasever hem yardımlarda bulunacak hem de ulusal çapta bir yardım kampanyası başlatacak. Bunun sonucunda hiçbir okulumuzda eksiklik bırakmamayı hedefliyoruz. Bu anlamda bizi kırmayıp böyle bir girişimde bulunduğu için de Vildan Atasever’e teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.