VELİ VELİOĞLU HOCAEFENDİ’DEN CUMA SOHBETİ

Erzurum’un manevi dinamiklerinden emekli vaaz Veli Velioğlu Hocaefendi, sohbetleri ile sevenleri başta olmak üzere Erzurumlular’ı aydınlatıyor.

18 Mart 2013 Pazartesi 18:20
VELİ VELİOĞLU HOCAEFENDİ’DEN CUMA SOHBETİ
Erzurum’un tanınmış simalarından islam alimi emekli vaaz Veli Velioğlu Hocaefendi vaazlarına yeniden başladı. 50. Yıl Caddesi İstasyon Kavşağı’nda bulunan Mehmet Zahit Kotku Camii’nde vaazlarına yeniden başlayan Velioğlu, Erzurumlular’ı vaazlarına bekliyor. Sohbetlerinde Evliyaların hayatlarına da yer veren Veli Velioğlu Hocaefendi, bazı evliyaların yaşantıları ile kerametlerine de değiniyor.
Veli Velioğlu Hocaefendi’nin Cuma günleri yaptığı özel sohbetine katılan MÜSİAD Erzurum Şubesi Başkanı Dr. Hüseyin Bekmez, “Böyle bir kanaat önderinin sohbetini dinlemek bilgi ve irfanından yararlanmak güzel bir duygu. Emekli vaaz olan hocaefendinin vaazlarını bütün herkesin dinlemesini isterim. Sağolsun bizlere ışık oluyor yol gösteriyor.” dedi. 

Editör

Son Güncelleme: 18.03.2013 18:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.