VAY BE SEN NEYMİŞSİN BE ABİ ?

Yazarımız Cem Culfa "VALİLİK GENÇLİK BASKETBOL KUPASINDA İL TEMSİLCİSİNİN KEYFİ TUTUMU" başlıklı yazısına yapılan eleştirilere, Dadaşlık üslubuyla cevap verdi.

23 Aralık 2011 Cuma 10:49
VAY BE SEN NEYMİŞSİN BE ABİ ?
Sevgili okurlarım Hakemler-2 yi yayınlamak nasip olmuyor Erzurum’da çok iyi bir çizgide olan Hakem arkadaşların hakkındaki yazmış olduğum hakları olan övgüyü artık şu Semahattin Yıldız’ keyfi tutumu hakkındaki yazımın eleştirilerine cevaptan sonra yayınlayacağım şimdiden özür diliyorum.
Erzurum Basketboluna zarar vermemek adına eleştirilere cevap vermeyi düşünmüyordum ama baktım cevap vermezsem tahrikler artacak sonu daha vahim sonuçlar doğuracak her Salı günü yazdığım yazımı bu seferlik erken yazıyorum
Allah tan ve İftiradan başka hiçbir şeyden korkmam; Eleştirilerin güzel ve ya kötü olması beni memnun eder hatalarımdan ders almışımdır. Şimdi önce aleyhime yapılan eleştirilere cevap verme hakkının doğmasından öte eleştiriyi yapana saygısızlık olarak hissettiğimden dolayı eleştirilere cevap vereceğim.
Yalnız bu yazımdan dolayı yine eleştiri yapacaksınız ama eleştiriyi yapan şahıs veya şahıslar beni çok çok hem de çok iyi tanıyorsunuz yapılan eleştirilerdeki olayların “veli hariç” hepsi gerçek ve doğru ama açıklamasını yaptığımdaki fikirleriniz ne olacak? Sırf beni yıpratmak adıyla çok iyi bildiğin konuyu saptırdığın ispat edeceğim. 
Ben yazımda İl Temsilcisi Semahattin Yıldız hocanın keyfi tutumunu izah ettim ve hala aynı fikirdeyim . Bu yazıyı yazan kim ? Cem Culfa . Semahattin hocayı eleştiren yaptığı kupa icraatın yanlış olduğunu söyleyen kim ? Cem Culfa. Burda açıkça fikirlerimi yazıyorum; Oysa Eleştiriyi yapan Kim bellisiz Ahmet, Mehmet, Hasan, Cem, Sporcu, veli ve ya yalancı gibi rumuzlarla korkak kişinin ve ya kişilerin yazdığı yorumlardır. Benim lehime yazılan yorumlarda ise kim ne olduğu belli olan insanlar yazıyor korkmadan fikirlerini açıklamışlar sağ olsunlar doğru ve etik olanda budur.   Ben bu güne kadar kimseyi dövmedim ve dövemem de zaten onun için erkekçe mertçe korkmadan gerçek ismini soy ismini yazar; eleştirilen konulardaki olayları bilen insanları kesinlikle tanırım ve daha kolay anlaşırız. Kendini tanıtmadan bu yeni yazıma yapılan yorumları değerlendirmeye almayacağımı söyleyip art niyetli insanları inşallah çeviririm.
özür dile                                                                                  hasan ali, 1 gün önce yorumladı
cem bey senin il temsilciliğinde K.K.E.Fsalonunda hocam yusuf altunkeser ve biz 3. olduk kupumızı bili vermedi.Benim babamgil gelmiş ve kupa yok söyle bakalım.
kupa gençlik,                                                                                 1 gün önce yorumladı
ben gençlik spor velisiyim senin iltemsilclik zamanında yapılan turnuvada kkef.solonunda 3olduk ığlum baba kupa vermediler dedi sordum yusuf kocaya oda senin ismini verdi.şimdi adama laf atana sen kendine bak
Öncelikle bu iki yorum aynı olayı söylüyor evet doğru söylüyorsun arkadaşlar benim dönemimdi Gençlik Spor İl Müdürlüğünün Kupası bittiği için Turnuva bittiği halde kupaları dağıtamadık. Yusuf hocanın ismi geçiyor evet kupalardan sorumlu GSİM personellerinden biriydi yapacağı bir şey yoktu çünkü ödenekleri yoktu ; ihaleye çıkmıştı Kupalar Semahattin hocanda çok iyi biliyor konuyu . Yusuf hocayı aradım dün; kendisi Gaziantep te görev yapıyor hasan ali diye bir sporcusunu hatırlamadığını söyledi olabilir hatırlamayabilir oynayabilirsin o konuda haklısında GSİM Kupası vardı da mı vermedik! Var olan Kupayı vermeyenleri eleştirmiyorsun da Olmayan Kupayı vermediğimi eleştiriyorsun. İkinci turnuvada da kupa yoktu Çelebi Spor ve DSİ Spordan kupa getirip dağıttım. Bari bunu da yazdıraydın pardon yazaydın.
k.k.e.f.salonu                                                         hasan, 1 gün önce yorumladı
aklına gelirmi eğitim fakültesi spor salonunda bize 4 oyuncuyu iki farklı kulüpte oynattın bu kural neydi ve biz şampiyon olduk buna cevabını merak ediyom şimdi semahattin abiye laf atıyon
Hasan gel şuna karar ver hangi takımda oynuyorsun yukarda Gençlik Spor Burda Eğitim Güclü SK oldun. Ama ne yazık ki bu da doğru evet doğru Çelebi ve Yurttaş spor kulüpleri 4 oyuncu ikinci maça çıkmak istediler olaya el koyduk Semahattin Hoca , Hüseyin Yurttaş ,Ahmet Çelebi ve ben Toplantı yaparak olayı çözdük. Yalnız DSİ Spor Kulübü Oyuncusu Savaş Demirkale ve Haldun Mert Cimilliyle Şampiyon olduğunu da yazdıraydın Pardon yazaydın.
spor düsmanlarınadır herkes alınmasın           veli, 1 gün önce yorumladı
Mert bey kimsiniz tanımam etmem ama eger spordan biraz anlıyorsanız bu tür maçlar hafta içi oynanır. Benimdeçocugum var hafta sonu dersanesi hafta içi okulu var. Bir veli olarak bana hafta içi aksam en uygunu olur. Çocugumada öyle. Ki türkiyenin her yerinde bu böyledir. Hem nerde görülmüs 2. Ve 3. Nün kupasını 1.siz aldıgını. Çocukların emegine yazık demissiniz? Peki diger cocukların emegini neden görmezden geliyorsunuz. Belkide en büyük taraf tutan bu tür yazılarla sporun önündeki en büyük engel
     Mert cevap verdi onun için ben o konuya girmiyorum sadece senin çocuk iyi bir basketçi değil neden mi işte böyle özel turnuvalarda 3 maç oynar 3 tanede ligde oynar. Onun için okulu engel olacak kadar oynamıyor; Oysa geçen yıl DSİ Spor kulübü Sporcuları 64 resmi maça çıkmış okullarında da en az 20-30 arası ister istemez çocuklarımı düşünmek zorundayım. Biz evde yatarken 2,5 ay Cem Culfa DSİ Sporla Erzurum u temsil ediyordu diye de yazdıraydın pardon yazaydın.
sen hangisi                                                              yalancı,                     2 gün önce yorumladı
ASİL İNSAN İDARE EDER;
ACİZ İNSAN ŞİKAYET EDER;
BASİT İNSAN İFTİRA EDER;
SOYSUZ                                 İNSAN                                     İHANET                                     EDER.
Öncelikle benim face de yayınladığım güzel bir sözün karşıma çıkması beni üzdü bu lafa bende ekleme yaparak cevap veriyorum.
DADAŞ MERT TİR DOĞRUDUR ERKEKTİR ADAMDIR
Sen kesin dadaşsın dır!!! bu soruyu kendin tanıtarak sor
Sen hangisine layık görüyorsan oyum ! ama kendini tanıtmazsan cesaretin yoksa sen kendine hangisini layık görüyorsan o sun veya yakışansın.
herkes kendi geçmişine  bakacakgençlik, 2 gün önce yorumladı
senin il temsilciliği döneminde çok mu farklıydı cem kardeşim?
kupa töreni maçlardan sonra yapılır. 3 takımda aynı anda alır kupasını.
geçmişte alıştınız kupaları tek tek dağıtmaya, şimdi güzel bişeler oldudamı batıyor göze. bu özel turnuvadan bu kadar şey çıkarttığınıza göre esas art niyetli sizlersiniz.
             Güzel olan ney anlamadım ! 24 sporcuyu ve 20 ye yakın veliyi keyfi tutumla 2 saat kadar daha bekletmek mi? Güzel olan buysa özür dilerim.
 Türkiye                                    ahmet, 1 gün önce yorumladı
cem amaca sen hiç bu kadar organizasyon gördünmü erzurum da ama dogru senin ufkun dsi kapalı sporsalonu
Sadece bu yoruma kızdım ! Sağ olasın Ahmet ben bu kadar organizasyon gördün mü diye soruyorsun doğru söylüyorsun ilk defa bir takımın kupası İl Temsilcisinin keyfi tutumu sonucu verilmediğini de Semahattin hoca sayesin de gördüm. Şimdi ben sana soruyorum benim ufkum DSİ Spor Salonuyla sınırlı demişsin ben de diyorum ki sen küçüksün git hocana sor cevap alamazsan yorum yap haftaya yaptıklarımı yazayım çünkü buraya sığmaz. Hocanı al yemeğe gel yemek yedireyim sana yüz yüze açıklayayım sana son 15 yılda yaptıklarımı. Sonra da zoruna gidecek ama bir hafta Erzurum basketboluna yaptıklarımı yazacağım sen için.
cemcem ,                                                        1 gün önce yorumladı
cem bey tutarsızlık var bu işte.2 hafta önce adamı padişah yaptın şimdi adama laf atıyorsun.hemde semahattin yıldıza yazık adamaın her faaliyetinde yanından ayrılmayan sen cem bey .sana ne diyim
     Sana ne diyeyim diyorsun ? Bana bişe deme doğruların yanındayım Hocan yarın güzel bir şey yapar bende yazarım kötü bir icraat yapar onu eleştiririm. Semahattin Hocanın düşmanı değilim ben besketbola hizmet vermeye çalışan bir basketbol neferiyim.
hakem ve il temsilcisi                                sporcu, 1 gün önce yorumladı
ya cem abi ben senide semahattin abiyi de tanırım sen hiç basketbolda bayan maçlarına geldinmide adamı eleştiriyon.pardon dsi bayan yoktu
     Önce yazımı bi daha okumanı tavsiye ediyorum. DSİ Spor kulübünün bayan takımı yok var olanları ve uğraşanları da tebrik etmişim geçen yazımı oku lütfen.
     Ama dersin iyi almışsın evet bayan maçlarına çok istememe rağmen gelemedim hocanda bunu yine çok iyi biliyor. Pardona gerek yok Kızdırma beni DSİ Spor bayan takımı kurarım Hocalarıma güveniyorum Allah izniyle orda da 1. Olurum o zaman da basın da Basketbolun adı geçmez. Bırak ta bari bayanlar gazetelerde çıksın yazımı bi daha okumanı tavsiye ediyorum.
 
İltemsilcisi                            murat k, 1 gün önce yorumladı
ya bu adamı il temsilcisi edin yoksa vallla tbf de laf atar
        korkma korkma Murat.k korkma ? Sende Hocan da çok iyi biliyor ki istifa etmişim korkma!!!!
basketçi                                              bu doğutürk, 1 gün önce yorumladı
bu portal dsi ninmi erzurummunmu belli degil ha dsitürk diyelim
Ya arkadaşım ne DSİ nin ne de dsitürk bak kim olduğun belli değil DoğuTÜRK ne kadar asil ki yorumlarınızın (.)(,)ne dokunmadan yayınlıyor ; yayınlıyordu bu yorumunu hak ediyor mu ? kesinlikle hayır
şu kelime                                                    hasan ali, 18 saat önce yorumladı
kupayı iltemsilcisine hediye kelimesi bence çok yanlış o adamın olduğu kuruma hediye etsene ama bence bu kelime yanlış adama helala olsun adama kenbildiğinden şaşmamış
     Hasan Ali ben kupayı Semahattin Hocanın kendisine hediye ettim “kurum” olarak tam kastın ne anlayamadım ama senin gönlün razı olacaksa senin kastettiğin kuruma da hediye edeyim inşallah memnun olursun !
     Sevgili hocam bir cevap vereceksen yazını yaz bana yolla (.)(,)ne dokunmadan yayınlayayım veya gazeteye bizzat kendi isminle yorum yap. Çünkü çok iyi biliyorsun camiamızla her zaman övünürüm bu atışma Erzurum Basketboluna zarar verir cevap hakkımı saygısızlık olur diye kullandım. İstersen se bu konuları bir TV PROGRAMI ayarlayayım orda tartışalım ve bu konu da kapansın; dediğim gibi Erzurum basketbolu zarar görür.
     NOT: Benim aleyhime yorum yapacak kişilere lütfen ne yorum yaparlarsa yapsınlar cevap vermeyin 
 Tekrar görüşmek dileğiyle saygılarımla.
 
 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÜMİT YILMAZ 2011-12-24 10:27:58

Kısaca cem culfa basketbol camiasında ankaranın doğusunda yani ankaradan butarafa parmakla gösterilecek tek isim.erzurumun adı basketbolda pek duyulmazken ismini biyerlere kazıtan tek isim.spor kulubiyle son yıllarda erzuruma başarıyı tattıran yine o isim.cem culfa haklı olarak ter döken sporcularına neden kupa verilmediğini dile getirmesi o çocukların haklarını savunması bu kadar eleştiriyi gerektirmiyor.bizler taş üstüne taş koyanlara Allah razı olsun demeyi ne yazıki bilmiyoruz.HOŞÇAKALIN