VATANDAŞIN SABRI TAŞTI, BAKAN ALA'YA ŞİKAYET ETTİLER

admin
admin
15 Temmuz 2016 Cuma 10:43
VATANDAŞIN SABRI TAŞTI, BAKAN ALA'YA ŞİKAYET ETTİLER
İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın Oltu ziyareti esnasında Aydemir Altaş isimli vatandaş bozuk yol ve kaldırımlardan dolayı Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek'i İçişleri Bakanı Efkan Ala’ya şikayet etti. 
Oltu’da iki yıldır şehir merkezindeki yollar ve kaldırımların yapılmaması vatandaşların tepkisine neden oldu.
İçişleri Bakanı Efkan Ala ikinci kez bakan seçildikten sonra ilk kez baba ocağı ocağına geldi. Bakan Ala İlçe merkezinde esnaf ziyaretleri sırasında Oltulu Aydemir Altaş isimli vatandaş iki yıldır şehir merkezindeki yol ve kaldırım çilesini dile getirerek yardım istedi.
Aydemir Altaş, önce Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e sonrada İçişleri Bakanı Efkan Ala’dan yol ve kaldırımların yapılması için destek istediler.
Vatandaşın şikayetini haklı bulan Bakan Ala Belediye Başkan İbrahim Ziyrek’e “Bu kabul edilebilir bir durum değildir. Eğer 3 gün sonra kazılacak dahi olsa vatandaşın yolu yapılmalı” dedi.
Bakan Ala, yol ve kaldırımların bir an önce yapılması yönünde talimat verdi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.