VALİLİKTEN KAZA AÇIKLAMASI: 7 ÖLÜ, 8'İ AĞIR 24 YARALI

Erzurum Valiliği, Tortum ilçesinde yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazayla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, kazada toplam 7 kişinin hayatını kaybettiği, 8'i ağır 24 kişinin de yaralandığı bildirildi.

12 Kasım 2012 Pazartesi 17:37
VALİLİKTEN KAZA AÇIKLAMASI: 7 ÖLÜ, 8'İ AĞIR 24 YARALI
Erzurum Valiliği’nce kazayla ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada, İstanbul Bahçelievler Belediyesi'ne ait 34 ZA 8150 plakalı otobüsün Ardahan'ın Göle ilçesine cenaze götürürken saat 08.10 sıralarında Tortum yolu Güzelyayla mevkiinde zeminin ıslak olması nedeniyle araç şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildiği belirtildi. Kaza sonucu 3 kişi olay yerinde, 4 kişinin de yaralı olarak kaldırıldığı hastanelerde olmak üzere toplam 7 kişinin hayatını kaybettiği, 24 kişinin de yaralandığı açıklandı.
Kaza sonrası yaralıların bölgeye sevk edilen 11 ambulans, 1 UMKE ekibi, 3 Sivil Savunma Arama Kurtarma ekibi 2 helikopter ambulans ile Bölge Eğitim ve Yakutiye Araştırma Hastaneleri'ne sevk edildiği belirtilen açıklamada, hastanelerde tedavi gören 8 yaralının durumunun ciddiyetini koruduğu kaydedildi.
Kazada Polat Bahadır, Erol Erarslan ve İbrahim Çetin’in olay yerinde İlhami Baştuğ, Nuriye Çetin, Bilal Baştuğ ve Seher Akçi’nin ise kaldırıldıkları hastanelerde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan yolcular ise şöyle; Murat Görmüş, Asya Ağtürk, Canan Bahadır, Cihan Bahadır, Nülifer Baştuğ, Nazime Ekmekçi, Saniye Baştuğ, Atanur Baştıh, Yavuz Baştıh, Zülfinaz Beşli, Kamil Baştuğ, Muzaffer Baştıh, Tuncer Baştıh, Zafer Baştıh, Abdullah Baştıh, Cihangir Baştuğ, Muhterem Bahadır, Fadime Bahadır, Osman Bahadır, Şahsiye Ekmekçi, Şengül Yıldırım, Seyyar Baştıh, Hayriye Baştuğ Ve Şaban Taşcıoğlu.

Editör

Son Güncelleme: 12.11.2012 22:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.