Valilik logoyu değişiyor, iyi ediyor!

Valilik logoyu değişiyor, iyi ediyor!

admin
admin
23 Nisan 2019 Salı 11:49
Valilik logoyu değişiyor, iyi ediyor!

Vedat REFAYELİ

Dönemin Valisi Ahmet Altıparmak bu logoyu bulduklarında da beğenmemiş, hatta Polat Otel’deki logo tanıtım toplantısında da bu düşüncemi kendisine söylemiştim.

Her ne kadar ustaca bir tanıtım programı ve İzmirli o firmanın reklamı yapıldıysa da ben gibi çoğu kişi de aynı görüşteydi, Erzurum’u hiç de anlatmayan logo için, ‘’ı-ıhh’’ demişti. O zaman için önemli bir para da harcanarak resmiyete bürünen logonun değişeceğini duyduğumda bayağı bir sevindim.

Okay Memiş Valimiz de belli ki bizim gibi düşünüyordu ki yeni bir logo tasarladıklarını, eskisinden vazgeçtiklerini söylemiş. Bence de iyi ediyorlar.

Erzurum’a daha Erzurum kokan bir logo pek yakışır. Ama henüz görmediğimiz Atatürk Üniversitesi’nde hazırlandığı ifade edilen bu yeni logonun da bence bir beğeniye sunulmasında fayda gördüğümü belirtmek isterim.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.