VALİLERDEN SEKMEN'E VEDA ZİYARETİ

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak ve Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, veda ziyaretleri kapsamında Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile görüştü.

admin
admin
08 Haziran 2016 Çarşamba 17:41
VALİLERDEN SEKMEN'E VEDA ZİYARETİ
Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak ve Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, veda ziyaretleri kapsamında Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile görüştü. Valiler Kararnamesi ile Denizli’ye atanan Vali Dr. Altıparmak ile Merkez Valiliğine atanan Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti. 2013 yılında Antalya’dan Erzurum’a atanan Vali Dr. Altıparmak, Erzurum’da kaldığı bu süre zarfında Dadaşlarla uyum içerisinde çalışarak görevini en iyi şekilde yerine getirmenin gayreti içerisinde olduğunu kaydetti.
Sıcak ve samimi bir ortamda geçen veda ziyaretinde Başkan Mehmet Sekmen de, Vali Altıparmak’ın koordinesinde Erzurum’da tüm kamu kurum ve kuruluşlarının uyum içerisinde başarılı çalışmalar gösterdiğini belirtti. Başkan Sekmen, Vali Altıparmak ve Vali Odabaş’a Erzurum ve Bayburt’a yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti. 

Editör

Anahtar Kelimeler:
ValiAhmet Altıparmak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.