VALİ'DEN İHMAL AÇIKLAMASI

Erzurum Valisi Sabahattin Öztürk, Aşkale ilçesi Karasu Baraj Göleti'nde kaybolan 5 işçinin bulunması için bütün imkanların seferber edildiğini söyledi.

04 Nisan 2012 Çarşamba 13:45
VALİ'DEN İHMAL AÇIKLAMASI
Vali Öztürk, "Olay yerine gittik, dalgıçlar oradaydı. Tabi bu üzücü bir olay. En kısa zamanda kendilerine ulaşabilmeyi temenni ediyoruz" dedi.
Sabahattin Öztürk, İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı öncesinde gazetecilerin konuyla ilgili sorularını cevaplandırdı. Vali Öztürk, ihmal iddiasıyla ilgili olarak sorulan bir soruya, "Onu bilemeyiz şimdi, savcılık bakıyor, biz de idari olarak var mıdır yok mudur bakacağız. Kurtarma için bir ihmal yok. Zamanında her şey gitti ama zamanı derken zaman şudur; bizim gidebileceğimiz zaman vatandaşın lazım olan zamanı değildir. Yoksa vatandaşlarımızın bir kısmı en azından belki de kurtulabilirdi ama sonuç itibariyle kaybettik vatandaşlarımızı, öyle görünüyor ama daha belli değil tabi de" diye cevap verdi.
Vali Öztürk, işçilerin deniz bisikletiyle gölete girdikleri yönünde sorulan bir soruya ise, "Bilmiyorum, bu konuda bir bilgim yok" şeklinde açıklama yaptı.

Editör

Son Güncelleme: 04.04.2012 13:55
Anahtar Kelimeler:
VALİDEN İHMAL AÇIKLAMASI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.