VALİDEN EKSİ 25 DERECE SOĞUKTA NÖBET TUTAN POLİSLERE TATLI

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, eksi 25 derece soğukta görev yapan polisleri ziyaret ederek, tatlı ikramında bulundu.

admin
admin
30 Ocak 2017 Pazartesi 22:39
VALİDEN EKSİ 25 DERECE SOĞUKTA NÖBET TUTAN POLİSLERE TATLI

Vali Seyfettin Azizoğlu, beraberindeki İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ve emniyet müdür yardımcılarıyla buz gibi havada nöbet tutan polisleri ziyaret etti. Erzurum-Artvin Karayolu üzerindeki uygulama noktasına çatkapı giden Vali Azizoğlu, polislere tatlı ikramında bulundu.

Erzurum’da 11-18 Şubat 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan EYOF oyunları öncesinde güvenlik tedbirlerini denetlediklerini ifade eden Vali Azizoğlu, “Erzurumlulara teşekkür ediyorum. Her zaman güvenlik güçlerimizin yanındalar ve en büyük destekçiler. Polisimiz halkımızın can ve mal güvenliği için eksi 30’larda görevini yerine getiriyor. Güvenlik açısından hiçbir sıkıntımız yok. Zaman zaman böyle ziyaretlerde de bulunarak eksik bir nokta varsa onun da istişaresini yapıyoruz” dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.