VALİ'DEN ANLAMLI İFTAR

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak devlet koruması altında bulunan çocuklarla iftarda buluştu.

18 Temmuz 2013 Perşembe 12:47
VALİ'DEN ANLAMLI İFTAR
Nenehatun Kız Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvasına Eşi Özden Altıparmak ile birlikte gelen Vali Altıparmak burada çocuklarla ve kurum personelleri ile birlikte iftarını açtı. Yurt ve yuvada kalan çocuklarla yakından ilgilenen Altıparmak çifti kucaklarına aldıkları çocukları uzun uzun severek çeşitli hediyeler verdi.
İftar programının ardından kuruluşu gezen Vali Altıparmak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Yurt’tan genel işleyiş ve çocukların eğitim durumlarıyla ilgili bilgiler aldı. Vali Ahmet Altıparmak ve Eşi Özden Altıparmak yurt ve yuvada kalan kalan çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirerek kuruluştan ayrıldı.
İftar programına Vali Altıparmak ve eşinin yanısıra Vali Yardımcısı Naci Aktaş, Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı, İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Akgün ile İl Müftüsü Yakup Aslan ve eşleri katıldılar. 


Editör

Son Güncelleme: 18.07.2013 12:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vali bey 2013-07-19 01:51:57

sağolsun vali bey basının gazıyla işe hızlı başlaı, öyle vali .böyle vali darken bir de baktık ki ziyaretçi validen başka bir şey değilmiş. hergün bi yerde. medya peşinde. yahu şu türkiye deki gazeteler ne vakit güçlüye ram olmaktan kendisini kurtaracak. valiye yalakalık kime ne kazandırmış ki basın tarihinde. alt tarafı bir vali. her ziyareti. büyük bir habermiş gibi vermezsenizolmaz mı