VALİ VEKİLİ AKTAŞ’A 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ZİYARETİ

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlardan oluşan bir komisyon Vali Vekili Naci Aktaş’ı ziyaret etti.

08 Mart 2013 Cuma 14:46
VALİ VEKİLİ AKTAŞ’A 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ZİYARETİ
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sultan Murat Aydın başkanlığındaki heyeti kabul eden Vali Vekili Aktaş 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla farkındalığın arttığına dikkat çekerek, amaçlarının bu farkındalığın 365 gün devamını sağlamak olduğunu söyledi. 

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarette komisyon üyeleri ile tek tek tanışan ve kendilerine söz veren Vali Vekili Aktaş eskiye nazaran kadına şiddetin azaldığını, ancak toplumsal duyarlılığın ve farkındalığın artması sebebiyle gündemde daha çok yer tuttuğunu ifade etti. “Bizim için yılın her günü dünya kadınlar günüdür” diye konuşan Vali Vekili Aktaş: “Buna bir insani görev olarak bakmak lazım. Bizim kişisel olarak ve devlet olarak bu anlayışımız değişmez. Gerek Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüz, gerekse ilgili sivil toplum kuruluşlarımızın bu konudaki çalışmaları sorunun çözümüne önemli katkılar sağlamaktadır” diye konuştu.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sultan Murat Aydın ise kadınların sorunlarının çözümü noktasında verdiği desteklerden dolayı Erzurum Valiliğine teşekkür etti. İl Müdürü Aydın sorunun çözümüne toplumsal bir yaklaşımla bakmak gerektiğini ifade ederek, burada karşı cins, hemcins, sen ben değil de biz kültürünün ön plana çıkması gerektiğini vurguladı.

Editör

Son Güncelleme: 08.03.2013 14:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.