VALİ VE PAŞA’DAN ÇOMAKLI’YA ZİYARET

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu ile 9. Kolordu Komutanı Tümgeneral Mehmet Özoğlu, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

admin
admin
02 Eylül 2016 Cuma 09:02
VALİ VE PAŞA’DAN ÇOMAKLI’YA ZİYARET
Çomaklı’yı önce Vali Azizoğlu ziyaret etti. Vali Azizoğlu’nun nazik ziyaretleri için teşekkür eden Rektör Çomaklı, Atatürk Üniversitesi’nin şehrin sosyo-ekonomik gelişimine katkı sağladıklarını hatırlatarak, kalkınma hızının artırılması için şehir ve üniversite arasındaki iş birliğinin sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilmesi gerektiğini söyledi. Bu bağlamda Atatürk Üniversitesi’nin üzerine düşen sorumluluğu yaptığını ve bundan sonra yapmaya devam edeceğini belirtti.
Vali Seyfettin Azizoğlu ise Atatürk Üniversitesi’nin Türkiye’nin büyük ve en köklü üniversitelerinden biri olduğunu ifade ederek üniversitenin, yaptığı akademik çalışmalar ve yetiştirdiği öğrencilerle adından her zaman söz ettiren bir üniversite olduğunu vurgulayarak, ‘Valilik olarak Atatürk Üniversitesi ile sürekli işbirliği içinde olacağız’ dedi.
Ziyaretin ardından Vali Seyfettin Azizoğlu ve Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı Atatürk Üniversitesi Teknokent’te bir takım incelemelerde bulundu. Teknokent Müdürü Prof. Dr. Recep Sadeler, Vali Azizoğlu ve Rektör Çomaklı’ya sunum eşliğinde Teknokent hakkında bilgiler verdi. Sunumun ardından ise konuklar Ata Teknokent’i gezerek çalışmaları yerinde incelediler.
TÜMGENERAL MEHMET ÖZOĞLU‘NDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
9. Kolordu Komutanı Tümgeneral Mehmet Özoğlu, Rektör Çomaklı'yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Tümgeneral Mehmet Özoğlu'na üniversite hakkında bilgi veren Rektör Çomaklı, Atatürk Üniversitesi’nin, geçmişi 60 yıla dayanan kadim bir üniversite olduğunu ifade ederek, eğitim ve öğretim açısından da Türkiye'nin sayılı üniversitelerinden biri olduğunu söyledi.
Tümgeneral Özoğlu da Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı'ya yeni görevinde başarılar dileyerek, Atatürk Üniversitesi’nin bulunduğu konumdan daha üst seviyelerde olması gerektiğini vurguladı. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.