VALİ ÖZTÜRK TEKMAN VE KARAYAZI’DA

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk 12 Haziran Pazar günü yapılacak olan 24. Dönem Milletvekili seçimlerinde vatandaşların hür iradelerinin sandığa yansımasını amaçladıklarını ve bunun için gerekli tedbirleri aldıklarını söyledi.

07 Haziran 2011 Salı 10:50
VALİ ÖZTÜRK TEKMAN VE KARAYAZI’DA
Yaklaşan seçimler öncesi ilçelerde seçim güvenliğine ilişkin toplantılar yapan Vali Sebahattin Öztürk Tekman ve Karayazı’da güvenlik birimleri ve ilçe yöneticileri ile bir araya geldi. İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yildiz ve İl Jandarma Komutanı J. Albay Mustafa Soysal ile ilk önce Tekman’a giden Vali Öztürk İlçe Emniyet Müdürülüğü konferans salonunda Kaymakam Vekili Hakan Şen ve ilçe yetkilileriyle bir toplantı yaptı. Amaçlarının, seçimlerde, kamu vicdanını ve hür iradesini sağlamak olduğunu söyleyen Vali Öztürk, Seçim öncesi işlemlerin, seçim hukukuna uygun olarak devam ettiğini belirtti. “Bizim işimiz vatandaşımızın hür iradesini sandığa yansıtmaktır” diye konuşan Vali Öztürk, “Vatandaşımız hangi görüşe sahip olursa olsun, birisi diğerinin üzerinde bir tahakküm kurmasın, kuramasın. Devlet buna razı olmaz. Bu güne kadar bunun gereğini yerine getirdik, yine getireceğiz. Hiçbir endişeye mahal yoktur” dedi.

YOL BİTTİĞİNDE TEKMAN ERZURUM’UN SOSYETİK BİR YAYLASI OLUR
Tekman’a yapılan yol çalışmasına da değinen Vali Öztürk, “İnşallah yeni yol açıldığında Tekman Erzurum’un bir mahallesi gibi olacak. Yarım saatte, 45 dakikada gidilip gelinecek. Bu sene yol Taşkesen Köyüne kadar asfaltlanacak. O zaman yol sıkıntısı ortadan kalkar, Tekman Erzurum’un sosyatik bir yaylası olur” diye konuştu.
Toplantının ardından cadde turu yapan Vali Öztürk vatandaşlarla sohbet etti, sıkıntılarını dinledi. Kendisine gelen istek ve talepleri tek tek dinleyen Vali Öztürk, makul olanları not aldırarak Kaymakam Vekili Hakan Şen’den çözümü konusunda yardımcı olmalarını istedi.
Tekman’ın ardından Karayazı’ya geçen Vali Öztürk burada Kaymakam Ahmet Gencer’den brifing aldı. Seçim konusunda burada da toplantı yapan ve Tekman’daki gibi benzer ifadelerde bulunan Vali Öztürk ilçe ziyaretini tamamlayarak Erzurum’a döndü.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.