VALİ ÖZTÜRK, KREDİ VE YURTLAR KURUMUNU GEZDİ

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Erzurum Bölge Müdürlüğüne bağlı yurtlarda incelemelerde bulundu. Yemekhaneleri ve kantinleri gezen Vali Öztürk öğrencilerle sohbet etti.

04 Nisan 2012 Çarşamba 14:29
VALİ ÖZTÜRK, KREDİ VE YURTLAR KURUMUNU GEZDİ
Erzurum’un, 2011 Dünya üniversitelerarası Kış Oyunlarına ev sahipliği yaptığı organizasyonda Oyunlar Köyü olarak hizmet veren ve bu vesileyle standardı oldukça yüksek bir seviyeye gelen Erzurum Bölge Müdürlüğüne bağlı yurtlarda kalan öğrenciler memnuniyetlerini dile getirerek yetkililere teşekkür ettiler. Yurt yemekhenesinde öğrencilerle aynı ortamda yemek yiyen Vali Öztürk burada kalan öğrencilerin çok şanslı olduklarını belirterek, kaldıkları yurtların otel kalitesinde olduğunu belirtti. Vali Öztürk, Erzurum Teknik Üniversitesinin de öğrenci alımıyla birlikte yurtların her iki üniversiteye birden hizmet vereceğinin altını çizdi.
Vali Öztürk’ün yurtları gezisi sırasında Kredi ve Yrtlar Kurumu Bölge Müdürü Yahya Pasinlioğlu tarafından kendisine bilgiler verildi. Akşam saatlerinde yurtları gezen Vali Sebahattin Öztürk’e Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak ve Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı ile diğer yurt idarecileri de eşlik ettiler.

Editör

Son Güncelleme: 04.04.2012 14:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.