VALİ ÖZTÜRK, BAŞKAN BULUTLAR’A VE PALANDÖKEN'E VEDA ETTİ

İçişleri Bakanlığının son Valiler kararnamesi ile Antalya Valiliği görevine atanan Vali Sebahattin Öztürk, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutları makamın da ziyaret ederek veda etti.

16 Mayıs 2013 Perşembe 16:20
VALİ ÖZTÜRK, BAŞKAN BULUTLAR’A VE PALANDÖKEN'E VEDA ETTİ
Bu güzel şehirden güzel duygularla ayrıldığını söyleyen Vali Sebahattin Öztürk, ”Ülkemizde ve bölgemizde Erzurum her zaman ayrıcalıklı bir şehri olmuştur. Bu ayrıcalıklı şehre hizmet etmek elbette güzel bir duygu. Görev süremizi içerisin de iyi, güzel ve anlamlı hizmetlerimiz olduğunu düşünüyorum. Bu hizmetlerimizi yanı sıra kurumlar arası uyumlar çerçevesin Palandöken Belediyesiyle her zaman uyum içerisin de olduk. Bana göre Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ilçe ve Erzurum için bir şanstır. Yaptığı hizmetler hiçte küçümsenecek hizmetler değil Engelsiz Yaşam Merkezi, Hanımlar Çarşısı, Kültür Merkezi, Kapalı Spor Salonu gibi birçok çalışma yapmış. İnsanı olarak ta çok iyi sıkı bir dostluğumuz olmuştur” dedi.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ise,” Sayın Valimizle çalıştığımız süre içerisin de güzel ve uyum içerisinde şehre hizmet ettiğine şahitlik yaptık. Kendisi ülkesini, milletini seven iyi bir devlet adımı. Antalya çok şanslı bir şehrimiz çünkü Valimiz değerli bir insan kıymeti bilinmeli” dedi. Öte yanda Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Erzurum’a yaptığı hizmetler den dolayı Vali Öztürk’e ebru tablosu ve Beyaz şehir Palandöken dergisini cilt şeklinde hediye etti.

Editör

Son Güncelleme: 16.05.2013 16:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.