Vali Memiş’ten İl Koordinasyon Kurulu’nda önemli açıklamalar

Erzurum'da, Vali Okay Memiş başkanlığında İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.

admin
admin
14 Ekim 2019 Pazartesi 07:27
Vali Memiş’ten İl Koordinasyon Kurulu’nda önemli açıklamalar

Valilik Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Memiş, burada yaptığı konuşmada, kurum amirlerinden görevlerini tutkuyla yapmalarını isteyerek, "Oturularak iş yapılmaz, sürekli alanda olmalısınız. Haram ve israftan uzak durarak toplamda 1 milyon nüfuslu şehrimize hizmet edeceğiz. Erzurum’da yaşayan insanımıza kendini şanslı hissettireceğiz. 'Bu devletin temsilcileri elinden geleni yapıyor' dedirtecek olan merciler bizleriz. Devletimizin imkanlarını vatandaşımızın emrine vereceğiz." ifadelerini kullandı.

Kurum amirlerinden kente hizmet getirmelerini isteyen Memiş, sürekli alanda olmaları ve sorunların çözümüne yönelik kaynak bularak çalışma yapmalarını istedi.

Kurum amirlerine, “Erzurum’da oturarak şehri büyütemezsiniz” diyen Vali Memiş, konuşmasına şöyle devam etti:

“Gerekirse Türkiye’yi ve dünyayı dolaşın ama geri döndüğünüzde şehre hizmet getirin. Kaynak Ankara’da, sürekli irtibatlı olun. Sorunların çözüm yeri orasıdır. Görevinizi aksatmayacak bir şekilde gidin kaynak bulun ve sorunlarınızı çözün. Oturularak iş yapılmaz. Sürekli alanda olmalısınız. İlçeleri dolaşarak ihtiyaçları yerinde görün, inceleyin.”

Vali Memiş ayrıca, 2019 yılı için toplam proje sayının 550, proje tutarının 15 milyar 945 milyon 790 bin, program yılı ödeneğinin 1 milyar 042 milyon 758 bin, harcama tutarının 839 milyon 354 bin ve Nakdi Gerçekleşmenin % 58 oranında olduğunu söyledi.

Kurum amirleri, konuşmalar sonrası çalışmalarıyla ile ilgili sunum yaptı.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumVali Memiş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.