Vali Memiş’ten 10 Kasım mesajı

Erzurum Valisi Okay Memiş, "10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü" dolayısıyla mesaj yayımladı.

admin
admin
10 Kasım 2018 Cumartesi 10:08
Vali Memiş’ten 10 Kasım mesajı

Mesajında, eşsiz devlet adamı, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 80. yılında rahmet, minnet ve şükranla andıklarını ifade eden Memiş, Atatürk'ün sadece Türkiye tarihi açısından değil, dünya tarihi açısından istisna şahsiyetlerden biri olduğunu vurguladı.

Memiş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, elde ettiği zaferler ve kurucusu olduğu Cumhuriyet ile saygın bir lider olarak tarihe adını altın harflerle yazdırdığını aktararak, şunları kaydetti:

"Bugün onun işaret ettiği çağdaş aydınlık yolda, milletimizin tüm bireyleriyle kenetlenerek, Cumhuriyetin kazanımlarının bilinciyle, gösterdiği yolda yürümeye devam ediyoruz. Hızlı değişimlerin ve çeşitli olayların yaşandığı dünyamızda, birlik ve beraberliğimizi koruyarak, ülke kalkınmasını sağlamanın yolunun, asil Türk milletine yakışır şekilde, saygın, onurlu bir duruş sergileyerek, her şeyden önce iç huzuru sağlamaktan ve emeğimizi, enerjimizi heba etmemekten geçtiğini kesinlikle unutmamalıyız."

Memiş, bunun için de geçmişten ders alarak, düşünce, parti, renk ve din ayırmaksızın saygılı olmayı bilmek gerektiğini sözlerine ekledi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumValiOkay Memiş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.