Vali Memiş Kovid-19 tedbirlerini denetledi

Erzurum'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri denetlendi.

admin
admin
17 Eylül 2020 Perşembe 17:56
Vali Memiş Kovid-19 tedbirlerini denetledi

Erzurum Valisi Okay Memiş, "Bazen öyle durumlarla karşılaşıyoruz ki mecbur ceza yazmak durumunda kalıyoruz. Kendim bizzat habersiz denetimler yapıyorum. Şehirdeki maske takma oranı yüzde 95'lerin üzerinde" dedi.

Erzurum'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri denetlendi.

Erzurum Valisi Okay Memiş, kentin işlek yerlerinden Gez Mahallesi ve Çaykara Caddesi'nde maske, mesafe ve hijyen denetimi yaptı.

Vali Memiş, ardından gazetecilere, dünyada ve Türkiye'de Kovid-19'da kısmi artışların yaşandığını söyledi.

Alınan tedbirlere dikkat edildiği sürece salgının büyümesini önleyeceklerini ifade eden Memiş, şöyle konuştu:

"Erzurum'da bu artışı durdurduğumuzu düşünüyoruz. İnişe geçtik ama vaka sayılarımız yüksek. Devletimizi temsil eden herkes büyük mücadele veriyor. Vatandaşımızı kırmadan, incitmeden bu kuralları uygulamak istiyoruz. Bazen öyle durumlarla karşılaşıyoruz ki mecbur ceza yazmak durumunda kalıyoruz. Kendim bizzat habersiz denetimler yapıyorum. Şehirdeki maske takma oranı yüzde 95'lerin üzerinde. Alınan tedbirlere dikkat ettiğimiz sürece bu salgının büyümesini önleyeceğiz. Hayatın normale dönmesi salgının iyi yönetilmesine bağlı."

Editör

Son Güncelleme: 18.09.2020 10:09
Anahtar Kelimeler:
ErzurumValiOkay Memiş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.