Vali Memiş, 19 Eylül Gaziler Günü'nü kutladı

Erzurum Valisi Okay Memiş, 19 Eylül Gaziler Günü dolaysıyla mesaj yayımladı.

admin
admin
19 Eylül 2020 Cumartesi 11:49
Vali Memiş, 19 Eylül Gaziler Günü'nü kutladı

Vali Memiş, mesajında 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Gaziliğin ömür boyu taşınacak büyük bir onur olduğunu ifade eden Memiş, şunları kaydetti:

"Gazilerimiz destansı tarihimizin уaşaуan abideleri, milletimizin bağımsız olma şuurunu ԁiri tutan efsaneleri ve Türk vatanseverliğinin, Türk fedakarlığının ölümsüz kahramanlarıdır. Bu cennet vatan uğruna cepheden cepheye koşan ve şehit olmayı göze alan gazilerimiz, vefanın, sadakatin, vatan sevgisinin ve bağımsızlık tutkusunun simgeleridir. Sizler, şehitlerimiz ile Cumhuriyetimizin teminatı ve temel taşlarısınız. Şehit ve gazilerimiz; toprağı vatan, insanı ulus yapan değerlerdir."

Memiş, dün olduğu gibi bugün de şehit ve gazilerden alınan güç ve ilhamla birlik ve beraberliğin korunacağını vurgulayarak, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitleri ve ebediyete intikal eden gazileri rahmet ve şükranla andı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.