VALİ KÜÇÜK: KARDEŞLİĞİ HERKESE GÖSTERMENİZ ÇOK ÖNEMLİ

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonunda (BEDFE) gerçekleştirilen programda, “Dadaşın kelime anlamındaki kardeşliği, yiğitliği herkese göstermeniz çok önemli” dedi.

admin
admin
29 Ocak 2017 Pazar 23:48
VALİ KÜÇÜK: KARDEŞLİĞİ HERKESE GÖSTERMENİZ ÇOK ÖNEMLİ

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu (BEDFE) tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı. Burada bir konuşma yapan Vali Küçük, "Yeryüzünde hiç kimse doğduğu ve ait olduğu toprakları zorunda kalmadıkça terk etmez. İş için aş için gurbete çıkar ve birçok insan da ilk süreçte ne yapacağını bilmeden damdan düşmüşe döner. Sizleri bir federasyonun çatısı altında bir arada görmek beni son derece memnun etti. Burada ayrışmadan sorunlarınızı bir arada konuşarak halletmeniz ve dadaşın kelime anlamındaki kardeşliği, yiğitliği herkese göstermeniz çok önemli. Kültürümüze elbette sahip çıkacağız. Fakat aynı zamanda yaşadığımız ve doyduğumuz şehir olan Bursa'nın da üretimine katkı koyacağız, sahip çıkacağız" dedi.

BEDFE Başkanı Ömer Ömeroğulları, Vali İzzettin Küçük'e verdiği destekler dolayısıyla teşekkür ederek, günün anısına plaket takdim etti.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.