VALİ AZİZOĞLU’NDAN STK’LARA ZİYARET

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Erzurum Şehir ve Kültür Araştırmaları Derneği (ŞEHİRDER), Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK)’ı ve Erzurum Aktif İş Kadınları Dostluk ve Dayanışma Derneğini (ERAKDAY) ziyaret etti.

admin
admin
12 Ekim 2016 Çarşamba 16:27
VALİ AZİZOĞLU’NDAN STK’LARA ZİYARET
Vali Seyfettin Azizoğlu, STK ziyaretleri kapsamında ilk olarak Erzurum Şehir ve Kültür Araştırmaları Derneğini ziyaret ederek dernek hakkında Başkan Murat Ertaş’tan bilgi aldı. Keyifli bir sohbet havasında geçen ziyarette Erzurum’un bulunduğu bölgenin bel kemiği olduğunu ifade eden Vali Azizoğlu, Erzurum’un 139 yıl önce yaptığı kahramanlığı,15 Temmuz darbe girişiminde de tekrarladığını belirtti.
Şehir ve Kültür Araştırmaları Derneği ziyaretinin ardından Erzurum Kalkınma Vakfı’na geçen Vali Azizoğlu, burada Başkan Erdal Güzel ve Yönetim Kurulu üyeleri ile derneğin çalışmaları hakkında görüştü. Ziyarette özellikle bu yıl yapılacak olan Erzurum Tabyalar Yürüyüşü’ nün de daha iyi bir şekilde yapılması gerektiğinin altını çizen Vali Azizoğlu, “Bunu bir formata oturtmalıyız. Nasıl ki Sarıkamış’ı bir Çanakkale haline getirdik. Erzurum tabyasını da, Nene Hatunların düşmanı Erzurum’dan çıkarmalarını ve Osmanlı’nın yıkılmasını önlemelerini de bir Çanakkale haline getirmemiz gerekir. Eğer o gün Erzurum bu kahramanlık destanını yapamamasıydı belki de Osmanlı olmayacaktı. O yüzden bu konuyu çok önemsemeliyiz” dedi.
Son olarak Erzurum Aktif İş Kadınları Dostluk ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden Vali Azizoğlu, derneğin Erzurum Ehramını yerli ve yabancı turistlere tanıtmaya devam ettiğini söyleyerek Başkan Hülya Saltuklu’ya ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.