VALİ AZİZOĞLU’NDAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Kurban bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

admin
admin
09 Eylül 2016 Cuma 16:57
VALİ AZİZOĞLU’NDAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
Vali Azizoğlu mesajında şunları kaydetti; “Bütün yurt sathında olduğu gibi, Dadaşlar Diyarı şehrimizde de, birlik ve beraberliğimizi; karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörü duygularıyla pekiştiren “Mübarek Kurban Bayramı”na ulaşmış bulunuyoruz.
Ülkemizde ve güzel İlimiz Erzurum’da Kurban Bayramını milletçe huzur, güven ve mutluluk içinde geçirmemiz dileğiyle hepinizi muhabbetle selamlıyorum.
Dini bayramlarımız, toplumumuzda hiç şüphesiz çok özel ve anlamlı bir yere sahiptir. Bayramlarımız, yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneklerinin yaşandığı; sevgi, saygı ve hoşgörü ikliminin hâkim olduğu müstesna günlerdir.
Bayramlar; aile fertlerinin, akraba, eş-dost ve arkadaşların bir araya geldiği özlem giderdiği, komşuluk ve akrabalık ilişkilerinin daha da pekiştiği bizlere aile olmanın ayrıcalığını yaşatan özel günlerdir. Şüphesiz bu özel dini günlerimiz çağın getirdiği birçok sosyal hastalığın da panzehiri olmaya devam etmektedir.
Türk Milletinin yüksek vatan sevgisi ve milli şuur duyguları karşısında her türlü terör hareketlerinin sonuçsuz kalacağı gerçeğini bir kez daha vurgulamak isterim. Bu vesileyle İslam Coğrafyasındaki acıların ve gözyaşlarının en kısa sürede dineceği, huzurun ve kardeşliğin tekrar hakim olacağı mutlu ve barış dolu günlerin avdet edeceğine olan inancımı ifade ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle Erzurum’da ve Erzurum dışındaki hemşehrilerimin Kurban Bayramını en içten duygularımla kutluyor, sağlık, mutluluk, huzur ve güven içerisinde, ailenizle birlikte bir bayram geçirmenizi diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.