VALİ AZİZOĞLU’NDAN EKSİ 25 DERECEDE 'TATLI' ZİYARETLER

​​​​​​​Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Erzurum-Muş ve Erzurum-Kars yolu üzerinde bulunan üç kontrol noktasını ziyaret ederek, eksi 25 derecede soğukta görev yapan polis ve askerlere tatlı ikramında bulundu.

admin
admin
02 Şubat 2017 Perşembe 12:46
VALİ AZİZOĞLU’NDAN EKSİ 25 DERECEDE 'TATLI' ZİYARETLER

İlk ziyaretini geçtiğimiz günlerde Erzurum-Artvin yolu üzerinde bulunan polis kontrol noktasına yapan Vali Azizoğlu, ziyaretlerine devam ediyor. Akşam saatlerinde Erzurum-Muş ve Erzurum-Kars yolu üzerinde bulunan üç kontrol noktasına giden Vali Azizoğlu, buradaki polis ve askerlere kendi eliyle tatlı ikramında bulundu. Güvenlik güçleri ile bir süre sohbet ederek sorunlarını dinleyen Azizoğlu, kontrol noktalarında ki eksikliklerin giderilmesi için de yetkililere talimatlar verdi.

İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çelik'in eşlik ettiği ziyaretleri güvenlik güçlerine moral vermek adına gerçekleştirdiklerini dile getiren Vali Azizoğlu, "Bu soğuk havalarda vatan nöbeti tutan güvenlik güçlerimiz ile aynı havayı teneffüs etmek için buradayız. Hava sıcaklığı yaklaşık sıfırın altında 25 derece olan şehrimizde polisimiz ve askerimiz vatandaşımızın güvenliğini sağlamak için vatan nöbetini tutmaya devam ediyor. Biz de bugün güvenlik güçlerimiz ile aynı havayı teneffüs ederek, bu kutsal görevlerinde onlara moral vermek adına buradayız. Bundan sonra da ziyaretlerimize devam edeceğiz" diye konuştu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.