Vali Azizoğlu’ndan Anneler Günü mesajı

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

admin
admin
13 Mayıs 2018 Pazar 11:26
Vali Azizoğlu’ndan Anneler Günü mesajı

Azizoğlu, mesajında, dünyanın tüm çağdaş ülkelerinde olduğu gibi Türkiye'de de mayıs ayının ikinci pazar gününün "Anneler Günü", 15 Mayıs'ın da "Uluslararası Aile Günü" olarak kutlandığını hatırlattı.

Varlığın borçlu olunduğu, sevgi, hoşgörü, merhamet ve özveri kaynağı annelerin bu anlamlı günlerinin yoğunlaşarak ve milletçe kenetlenerek kutlanacağını belirten Azizoğlu, "Dünyaya gelişimize vesile olan annelerimiz şüphesiz yılın bir gününde değil her gününde sevgi ve saygıyla anılmalı." ifadelerini kullandı.

Azizoğlu, cennete giden yolun annelerin rızasından geçtiğini hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Karşılıksız emeğin, şefkatin tükenmez kaynağı olan annelerimiz, bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında ve yaşatılmasında en çok payı olan aile ve toplum hayatımızın temel dinamikleridir. Bu anlamlı günde, yeryüzündeki tüm bireylerin kalbi, bitmek bilmeyen sabrın, affediciliğin, fedakarlığın, sevgi ve saygının timsali annelerimiz için çarpacaktır. Bu çok önemli ve anlamlı günde, anne olma mutluluğunu ve onurunu yaşayan tüm annelerin, 'Anneler Günü'nü ve 'Uluslararası Aile Günü'nü kutluyor, milletçe sağlık, mutluluk ve huzur içinde nice Anneler Günü'ne birlik ve beraberlik içinde ulaşmamızı temenni ediyorum."

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.