VALİ AZİZOĞLU, TRT ERZURUM MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu TRT Erzurum Müdürlüğü ziyaret etti.

admin
admin
04 Ağustos 2016 Perşembe 08:14
VALİ AZİZOĞLU, TRT ERZURUM MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ

TRT Erzurum Müdürlüğü binası önünde İl Müdürü Ayça Alemdar, Haber-Spor Müdür Yardımcısı Müslim Demircan, Destek Hizmetleri Müdür Yardımcısı Erdal Kurdal ve Radyo Müdür Yardımcısı İsmail Bingöl ile TRT çalışanları tarafından karşılanan Vali Azizoğlu, ilk olarak Türkiye Radyo Televizyon Kurumu’nun önemli stüdyolarından biri olan Aşık Reyhani Stüdyosu’nu gezdi ve burada yetkililerden bilgi aldı. Stüdyoyu çok beğenen Azizoğlu, önümüzdeki yayın döneminde stüdyonun daha aktif kullanılması için destek vereceğini ifade etti.

Aşık Reyhani stüdyosunda yapılan incelemenin ardından TRT Erzurum Müdürü Ayça Alemdar’ın makam odasına geçen Vali Azizoğlu, TRT çalışanları ile son günlerde yaşanan gelişmeleri değerlendirerek başarılı çalışmalarından ötürü tüm TRT çalışanlarını kutladı.

Sıcak bir sohbet ortamında geçen ziyaret sonrası Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu TRT’den ayrıldı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.