Vali Azizoğlu'ndan veda yemeği

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, mülkiye başmüfettişliği görevine atanması dolayısıyla veda yemeği verdi.

admin
admin
02 Kasım 2018 Cuma 08:19
Vali Azizoğlu'ndan veda yemeği

Valiler Kararnamesiyle Erzurum Valiliği görevinden mülkiye başmüfettişi olarak atanan Azizoğlu, Palandöken Dağı'ndaki bir kafede düzenlenen yemekte il protokolü, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile buluştu.

Azizoğlu, burada yaptığı konuşmada, Erzurumluları dost ve kardeş edindiğini söyledi.

Veda ziyaretlerinin en zor anlar olduğunu ifade eden Azizoğlu, şöyle konuştu:

"Erzurum, 15 Temmuz'da Türkiye'de 1 numara olan bir şehirdir, bunu açıkça söylemek lazım. O akşam 80 bin kişi Cumhuriyet Caddesi'nde hazırdı. Erzurum'da o gün çıkmaya çalışan hainler daha kışlalarının kapısına çıkamadan Erzurumlular kapıdaydı. Ne mutlu bana ki böyle kahraman insanların yaşadığı bir şehirde bu kahraman insanların valisi olarak görev yapmayı Allah bana nasip etti."

Azizoğlu, konuşmasının sonunda "Gideriz" şiirinden bir kıta okuyarak, herkesten helallik istedi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise kentte yaptığı katkılardan dolayı Azizoğlu'na teşekkür ederek, bundan sonraki hayatında sağlık, huzur ve başarı diledi.

Konuşmaların ardından kurum müdürleri Vali Azizoğlu'na çeşitli hediyeler takdim ederek, vedalaştı.

Editör

Son Güncelleme: 02.11.2018 07:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.