VALİ AZİZOĞLU'NDAN ÇAT BELEDİYESİ'NE TAM NOT

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Çat Belediyesi'nin çalışmalarına tam not verdi.

admin
admin
23 Kasım 2016 Çarşamba 09:04
VALİ AZİZOĞLU'NDAN ÇAT BELEDİYESİ'NE TAM NOT
Vali Azizoğlu, Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç'a da, ilçeye kazandırılan yatırımlar ve vatandaşlara verilen hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu'nu misafir etti.
Vali Azizoğlu'nu, beraberindeki Çat Kaymakamı Ramazan Pektaş İl Jandarma Komutanı Mustafa Çelik ve Garnizon Komutanı Mustafa Hazirbulan'ı makamında ağırlayan Başkan Kılıç, konuklarına belediyenin çalışmalarını anlatmakla kalmadı, yapılan hizmetleri yerinde de gösterdi. Çat Belediyesi'nin yeni hizmete giren belediye binasını ve kadın dinlenme evini Vali Azizoğlu ve beraberindeki heyete gezdiren Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, konuklarından bol bol övgü aldı. Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Çat Belediyesi'nin birbirinden güzel hizmetlere imzasını atmış olmasından mutluluk duyduğunu ifade ederek, Başkan Kılıç'ı tebrik etti.
Çat Belediye Başkan Yardımcısı M. Mazhar Özdemir'in de hazır bulunduğu ziyarette, Vali Azizoğlu ve beraberindeki heyete ilçenin sosyo-ekonomik durumu hakkında bilgiler aktaran Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, "Makamlar gelip geçicidir; bizler için asıl önemli olan, insanımıza hizmet edebilmektir. Bu manada çat ilçemiz ve Çatlı hemşehrilerimiz için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz" diye konuştu. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.