Vali Azizoğlu muhtarları dinledi

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, muhtarları dinledi.

admin
admin
08 Ekim 2017 Pazar 14:41
Vali Azizoğlu muhtarları dinledi

Erzurum Muhtarlar Derneği'nde düzenlenen kahvaltıda muhtarlarla biraraya gelen Azizoğlu, burada muhtarların sorunlarını dinleyerek bağlı bulundukları mahalleler hakkında bilgi aldı.

Mahallelerde yaşanan sıkıntıların giderilmesi için kurum müdürlerine talimat veren Azizoğlu, burada yaptığı konuşmada, muhtarların mahallelerine sahip çıkmalarını istedi.

Azizoğlu, şöyle konuştu:

"Muhtarlarımız mahallelerde devleti temsil ederek vatandaş ile devlet arasındaki köprü vazifesini görüyor. Muhtarlarımız mahallerimize sahip çıkmalı çocuklarımızdan ve okullarımızdan gözünü ayırmamalı. Çünkü siz iyi çalıştıkça kamu hizmetleri sağlıklı bir şekilde yerine ulaşacaktır. Şehrimiz doğudan batıya bir geçiş noktasındadır ve sizler burada olabilecek her türlü olaya karşı da duyarlı olmalısınız."

Vali Azizoğlu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Erzurum Muhtarlar Derneği Başkanı Cemal Korkmaz da, bütün kamu kurumlarından hizmet aldıklarını ifade ederek, "Valimiz öncülüğünde mahallelerimizdeki sıkıntılarımızı devletimize iletmiş olduk. Biz bugün devletimizi her yönüyle yanımızda görüyoruz. Eğer devlet çalışıyorsa bizim de boş durmak gibi bir lüksümüz yoktur." diye konuştu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.