Vali Azizoğlu, Mahallebaşı’nda vatandaşları dinledi

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Mahallebaşı’nda vatandaşlarla bir araya geldi.

admin
admin
06 Haziran 2018 Çarşamba 03:16
Vali Azizoğlu, Mahallebaşı’nda vatandaşları dinledi

Beraberinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Osman Akar, Erzurum AFAD İl Müdürü Selahattin Karslı ile birlikte Mahallebaşı semtine gelen Vali Azizoğlu, Selimoğlu Esnaflar Kıraathanesinde toplanan vatandaşlarla bir süre görüştü.

Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Vali Azizoğlu, vatandaşların sorunlarının çözülmesi için yetkililere talimat verdi.

Yaşadıkları sıkıntıları Vali Seyfettin Azizoğlu’na ileten vatandaşlar ise öncelikle bölgeye banka şubesi açılmasını istediler. Semt sakinleri ve esnaflar ayrıca, mahalleleri için bir lise, gençlik merkezi ve bir halı saha kurulmasını talep ettiler.

Vatandaşların taleplerini tek tek dinleyen ve not alan Vali Azizoğlu ise vatandaşlara taleplerinin en kısa sürede yapılacağının müjdesini verdi.

Vali Seyfettin Azizoğlu ve beraberindeki heyet, kıraathanede vatandaşlarla görüşmesinin ardından bölgeyi gezdi. Sokakta gördüğü vatandaşları tek tek dinleyen Vali Azizoğlu’nun yaptığı bu ziyaret semt sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.