VALİ AZİZOĞLU: EYOWF 2017 İLE İLGİLİ BİR SIKINTIMIZ YOK

admin
admin
02 Ekim 2016 Pazar 15:22
VALİ AZİZOĞLU: EYOWF 2017 İLE İLGİLİ BİR SIKINTIMIZ YOK
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile Erzurum'un ev sahipliğinde düzenlenecek Avrupa Kış Oyunları Festivali (EYOWF) 2017 festivali için yapılan hazırlıkları değerlendirdi.
Vali Azizoğlu, Tebrizkapı Çarşısı'nda düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Spor Genel Müdürü Baykan'ın EYOWF hazırlıklarını yerinde görmek ve eksiklikleri tespit edip talimatlandırmak amacıyla kente geldiğini hatırlattı.
Baykan'ın EYOWF ile ilgili yetkililerle geniş katılımlı toplantı gerçekleştirdiğini anımsatan Azizoğlu, "Toplantıda, şu ana kadar yapılan çalışmalar, yapılacak işlerin yol haritası, bütçe işleri ve eksik kalan konular hakkında fikir alışverişi yapıldı. Sonuç olarak bu festivali hem Erzurum'a hem de ülkemize yaraşır bir şekilde yapacağız. Eksiğimiz ve aksaklıklar olmayacaktır. Çalışmalarımız ve toplantılarımız sık olarak yapılacaktır. Güzel bir festival süreci geçireceğimize inanıyorum. Burada gelen sporcuların konaklayacağı yerlerde ayarlandı. Organizasyonla ilgili bir sıkıntımız yok." diye konuştu.
Spor Genel Müdürü Baykan ise kentte EYOWF 2017 için hazırlıkların devam ettiğini belirterek, organizasyonu önce kardeş ülke Bosna Hersek'in yapmasının planlandığını dile getirdi.
Türkiye'nin bu organizasyonu almadan önce EYOWF 2019'a talip olduğunu anlatan Baykan, "Aslında biz 2019'da bu oyunları alacaktık. 2017'yi Bosna Hersek yapamayınca bize verildi. Planlanan süreden 2 yıl önce yapacağımız bu organizasyon için hazırız. Bütün enerjimizi bu organizasyona harcıyoruz. Erzurum bir spor kenti. Burası daha önce birçok büyük organizasyona ev sahipliği yaptı. Burada çalışmaları yerinde inceledik. Çalışmalar planlı bir şekilde devam ediyor. Şu anlık bir sıkıntımız yok." ifadelerini kullandı.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumValiEYOF
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.