VALİ ALTIPARMAK’TAN YENİ YIL MESAJI

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, yayınladığı yeni yıl mesajında, “Yeni yılın, ülkemiz genelindeki yurttaşlarımıza ve tüm insanlığa, sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum” dedi.

31 Aralık 2013 Salı 12:24
VALİ ALTIPARMAK’TAN YENİ YIL MESAJI
“Sevinçlerini ve tasalarını birlikte paylaştığımız 2013 yılını geride bırakarak, yeni umut ve aydınlık bir gelecek vaat eden 2014 yılına da birlikte ilk adımımızı atıyoruz” diyen vali Altıparmak mesajında şu ifadelere yer verdi; “Yeni bir yıl, yeni bir başlangıç, yeni bir umut demektir. Her yeni yıl, canlanan umutların, özlemlerin, beklentilerin, mutlu yarınların habercisidir.

Yeni yılın, ülkemiz genelindeki yurttaşlarımıza ve tüm insanlığa, sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.

Her şeyin en iyisine, en güzeline lâyık olan yurttaşlarımızın, Erzurum’da yeni yıla huzur ve güven içerisinde girmesini sağlamak üzere, İl mülki hudutları dâhilinde gerekli önlem ve tedbirlerin alındığını belirtmek istiyorum.

Yeni yılda da, en çok ihtiyacımız olan şey, birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek korumak, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü ve bir tek vücut gibi kenetlenişimizi tüm dünyaya göstermek olmalıdır.

Bu duygularla, Erzurum’daki yurttaşlarımızın, mesai arkadaşlarımın, yeni yılı ilimizde geçiren konuklarımızın ve değerli basın mensuplarının, 2014 yılının sağlık, huzur ve mutluluklarla dolu geçirmesini ve hepimizi toplumsal huzura daha çok yaklaştıran bir yıl olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Editör

Son Güncelleme: 31.12.2013 12:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.