VALİ ALTIPARMAK’TAN KURUMLARA ZİYARET

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Kurumları gezerek kurum müdürlerinden kurumları hakkında bilgiler aldı. Kurum personelleriyle de bir süre sohbet etti.

14 Ağustos 2014 Perşembe 01:08
VALİ ALTIPARMAK’TAN KURUMLARA ZİYARET
Hükümet Konağına Vali Yardımcısı Abdurrahman İçyer’le gelen Vali Altıparmak, Palandöken Kaymakamı Hamit Genç ve İl Nüfus Müdürü Reis Demir tarafından karşılandı.

Vali Altıparmak; İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Reis Demir, Defterdar İsmet Tapar, İl Yazı İşleri Müdürü Musa Uludağ, Vergi Denetim Kurulu Grup Başkanı Ömer Yıldız, İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürü İlhan Arslan, Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu Müdürü Lokman Kemaloğlu, Ulaştırma 10. Bölge Müdürü Aydın Arslan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhekimoğulları’ını kurumlarında ziyaret etti ve kurumları hakkında bilgiler aldı.

Editör

Son Güncelleme: 14.08.2014 01:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.